Temiz bir sayfa

Temiz bir sayfa
Haftayı 17. sırada kapatan Konyaspor, ligin 10. haftasında ligde son sırada yer alan Osmanlıspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar yeni teknik adamı Mehmet Özdilek ile çıkacağı ilk sınavından galip ayrılarak çıkışa geçmek istiyor

Son haftalarda kötü bir performans sergileyen Atiker Konyaspor, yaşadığı puan kayıplarının ardından puan cetvelinde basamak basamak düşmeye başladı. Son olarak haftayı 17. sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar, ligde son sırada bulunan Osmanlıspor ile yarın karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

DÜDÜK ARDA KARDEŞLER’DE

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’in 10. haftasında Konyaspor ile Osmanlıspor arasında oynanacak karşılaşmada Bursa bölgesi hakemlerinden Arda Kardeşler’in görev yapacağını açıkladı. Kardeşler’in yardımcıları Ali Saygın Ögel ve Osman Gökhan Bilir olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu oldu.

ŞİFO İLE İLK MAÇ

Konyaspor’un yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek, yarın yeşil-beyazlıların başındaki ilk sınavına çıkacak. Takımla birlikte ilk antrenmanını perşembe günü yapan deneyimli teknik adam, Osmanlıspor karşılaşmasını kazanarak takımı ile birlikte çıkışa geçmek istiyor.

ÇIKIŞ ARIYOR

Ligde peş peşe yaşadığı puan kayıplarının neticesinde puan cetvelinde 17. sıraya kadar gerileyen Atiker Konyaspor, yarın oynanacak Osmanlıspor karşılaşmasından galip ayrılarak çıkışa geçmek istiyor. Yeşil-beyazlılar bu karşılaşma ile seyirci cezasını da tamamlamış olacak.

TEK EKSİK TRAORE

Sezonun en kritik maçlarından birisine çıkak Konyaspor’da, sakatlığı bulunan Abdou Razack Traore’nin haricinde herhangi bir eksik bulunmuyor. Sakatlıktan yeni çıkan Amir Hadziahmedovic’in ise hazır olması durumunda maçta yer alması bekleniyor. Rakip Osmanlıspor’da ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

Haber: Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.