Temiz sayfa

Temiz sayfa
Ligin ilk devresindeki son 2 maçından mağlup ayrılan Selçuklu Belediyespor, ligin ikinci devresinde yepyeni bir sayfa açmak istiyor. Ligin ikinci devresine galip başlamak isteyen mavi-beyazlılar, Samsun Anakent karşısında kazanmak istiyor

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin ikinci devresine Samsun deplasmanında başlayacak. Mavi-beyazlılar 18. hafta bünyesince oynanacak müsabakada Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent’e konuk olacak. Ligin ilk devresindeki son 2 maçından mağlup ayrılan mavi-beyazlılar, bugün oynanacak maçı kazanarak ligin ikinci devresine galip başlamak istiyor. Bugün Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.

YENİ BİR SAYFA AÇTI

Ligin ilk devresindeki son 2 maçından mağlup ayrılan Selçuklu Belediyespor, bugün oynanacak Samsun Anakent maçıyla yeni bir sayfa açmak istiyor. Ligin ikinci devresine galip başlamak isteyen mavi-beyazlılar, bu doğrultuda yoğun bir çalışma sürecinden geçti.

İSTATİSTİKLER SELÇUKLU’DAN YANA

Ligin ilk devresini hedefi olan play-off hattında tamamlayan Selçuklu Belediyespor, maç önü istatistiklerinde rakibine göre daha iyi konumda. Mavi-beyazlılarda dikkat çeken oyuncular takımın sayı lideri William Daniels ve blok ve ribaund lideri İzzet Türkyılmaz oldu.

PİLEPİC OYNAYACAK

İç sahada oynanan TED Ankara Kolejliler maçının hazırlıkları esnasında sakatlanan Fran Pilepic, bugün oynanacak Samsun maçında forma giyebilecek. Yaklaşık 3 hafta parkelerden uzak kalan Hırvat oyuncu, ilk devrenin son maçlarında da oynamak için can atıyordu.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.