Temiz soyunma odası hareketi yayılıyor

Temiz soyunma odası hareketi yayılıyor
Konya'da amatör spor kulüpleri, oynadıkları müsabakalar sonunda soyunma odalarını görevlilere bırakmadan temizleyip bir sonraki maça hazır halde bırakıyorlar.

Konya'da amatör spor kulüpleri, oynadıkları müsabakalar sonunda soyunma odalarını görevlilere bırakmadan temizleyip bir sonraki maça hazır halde bırakıyorlar. Önceki haftalarda; Ereğli Yeşilyurtspor kulübümüzün başlattığı bu güzel uygulamayı geçtiğimiz haftalarda Yeni Meramspor, Karabağ Gençlerbirliği devam ettirirken bu hafta da Kırkışla Barışspor ve İhsaniye Gençlerbirliği kulüpleri soyunma odalarını tertemiz yaptı. Konya ASKF’den yapılan açıklamada, “Farkındalık oluşturma ve bu güzel, örnek davranışı sporcularına aşılama noktasında tüm kulüplerimizin bu tür uygulamalara ortak olmasını diler, duyarlı davranışlarından dolayı özverili kulüp yöneticilerine, antrenörlerine ve sporcularına teşekkür ederiz” denildi.

262367608-4641013662659061-920628495402151351-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.