Teniste Gündoğdu fırtınası

Teniste Gündoğdu fırtınası
Özel Gündoğdu Koleji, sportif arenadaki başarısını yeni şampiyonluklarla taçlandırmaya devam ediyor

Spor Servisi

Özel Gündoğdu Koleji, sportif arenadaki başarısını yeni şampiyonluklarla taçlandırmaya devam ediyor. Teniste de okullararası il birinciliği müsabakaları yapılırken, yıldızlarda hem kızlar hem de erkeklerde birincilik kürsüsüne çıkan okul Özel Gündoğdu Koleji oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Kortları’nda yapılan müsabakalarda başarılı performansı ile herkesi kendilerine hayran bırakan Gündoğdu Koleji öğrencileri rakiplerini geride bırakıp şampiyonluk ipini göğüsledi.

Elde edilen bu başarı okulda büyük bir sevinçle karşılanırken Gündoğdu Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Öten, “Kuruluş tarihimiz olan 1968’den beri eğitimde mükemmelliği hedefleyen bir kurum olarak sadece akademik başarıyı değil aynı zamanda sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarıyı da önemsiyoruz.  Öğrencilerimizin her alanda kendilerini yetiştirip topluma faydalı bireyler olarak okulumuzdan mezun olmalarını amaçlamaktayız. Bu bağlamda sportif arenada elde edilen başarılar mücadelemizin karşılığıdır. Teniste Konya birincisi olan Yıldız Kız ve Yıldız Erkek takımımızı kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.