Tepebaşı Belediyesi 5'inci Çocuk Sanat Merkezi Çukurhisar'da açıldı

Tepebaşı Belediyesi 5'inci Çocuk Sanat Merkezi Çukurhisar'da açıldı
ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi Çukurhisar Çocuk Sanat Merkezi ve Kültür Merkezi, bölgenin 5. Merkezi olarak gerçekleşen törenle hizmete girdi.Belediyeden...

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi Çukurhisar Çocuk Sanat Merkezi ve Kültür Merkezi, bölgenin 5. Merkezi olarak gerçekleşen törenle hizmete girdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, açılışa CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İl Başkanı Sinan Özkar, Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya ve konukların katıldığı bildirildi.

Açılışta konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç “Çukurhisar’a kazandırdığımız sentetik çim sahadan sonra Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi ile yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yeni toplumsal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu anlayışla belediyecilik temel hizmetlerin yanında farklı katmanda farklı ihtiyaçlara yöneldi. Özellikle çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Onların iyi yetişmesi geleceğimizin güvencesi demektir. Bu noktada Tepebaşı Belediyesi olarak 40 bin çocuğa ev sahipliği yapan merkezler kazandırdık. Çocuklarımızın sağlıklı olması lazım, spor yapması lazım. Çocuklarımızı bu tesislerle koruyoruz. Bu çalışmalarla çocuklarımızın geleceğini hazırlıyoruz." dedi.

Çukurhisar Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, 3-5 yaş arası çocukların gelişimlerini sağlamak için hazırlanmış Oyun Sınıfı, 7- 16 yaş arası çocuklara eğitim vermek üzere, 1 Müzik Atölyesi, 1 Resim Atölyesi, ayrıca çok amaçlı Salon ve bir etüt odasının bulunduğu bina olmak üzere 3 ayrı binadan oluşuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.