Tepebaşı Belediyesinden "Bir Enstrüman Bir Çocuk" projesi

Tepebaşı Belediyesinden "Bir Enstrüman Bir Çocuk" projesi
ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi "İki Elin Sesi var Çocuk Senfoni Orkestrası" için enstrüman bağış kampanyasını sürdürüyor.Belediyeden yapılan...

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi "İki Elin Sesi var Çocuk Senfoni Orkestrası" için enstrüman bağış kampanyasını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, şu ana kadar birçok enstrümanın hayırsever vatandaşlar tarafından projeye bağışlandığı bildirildi.

Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası’na bir keman bağışında bulunan Süreyya-Ertuğrul İyim çiftine Başkan Ahmet Ataç teşekkür etti. Çocuk senfoni Orkestrasının çalışmalarının devam ettiğini ve duyarlı vatandaşların da desteklerinin sürdüğünü dile getiren Ataç, "Orkestradaki bir çocuğumuz için bir keman bağışı geldi. Bu konuda benim bir sloganım var: Bir enstrüman bir çocuğumuzu kurtarır. O açıdan yapılan bu bağış için çok teşekkür ediyorum. Hayırsever tüm Eskişehirlilerin yardımlarını bekliyoruz” dedi.

Bağış esnasında bir konuşma yapan Süreyya İyim, bir çocuğu müzikle tanıştırmanın mutluluğunu yaşadığını, projeyi oluşturanlara teşekkür ettiğini söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.