Tepebaşı Belediyesinden Çevre Çocuk Meclisi Çalıştayı

Tepebaşı Belediyesinden Çevre Çocuk Meclisi Çalıştayı
Tepebaşı Belediyesi’nin ortaklığında Eskişehir’de Uluslararası Çevre Eğitim Programı Eko-Okullar Projesini yürüten okul öncesi, ilk ve ortaokulların katılımıyla gerçekleştirilen “Çevre Çocuk Meclisi” 7'nci dönem 2'nci Çalıştayı 23 okuldan 69 öğrenci, 23 k

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi’nin ortaklığında Eskişehir’de Uluslararası Çevre Eğitim Programı Eko-Okullar Projesini yürüten okul öncesi, ilk ve ortaokulların katılımıyla gerçekleştirilen “Çevre Çocuk Meclisi” 7'nci dönem 2'nci Çalıştayı 23 okuldan 69 öğrenci, 23 koordinatör öğretmeninin katılımıyla Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, terör olaylarında yaşamını yitiren vatandaşlarımız için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Çalıştay Ahmet Sezer Ortaokulu öğretmeni ve Eko-Okullar İl Koordinatörü Nadir Erdem ile Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Bahri Ağaoğlu’nun konuşma yaptığı bildirildi.

Çalıştayda Ahmet Sezer, Mehmet Akif Ortaokulları ile Reşat Benli, Adalet, Pilot Binbaşı Ali Tekin, Çamlıca Ticaret Odası, Ülkü, Dumlupınar, Ziya Gökalp ve 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulları grup sözcüleri aracılığıyla gerçekleştirdikleri saha çalıştay ziyaretleri ile ilgili hazırladıkları sunumlarını yaptı.

Meclis Başkanı Beyza Doğan bir sonraki Çevre Çocuk Meclisi Çalıştayı’nın 25 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağını hatırlatarak Eko-Okullar “Çevre Çocuk Meclisi” 7'nci Dönem Çalıştayı 2'nci oturumunu ülke için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu günler getirmesi dilekleriyle kapattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.