Tepebaşı Belediyesinden fizyoterapi desteği

Tepebaşı Belediyesinden fizyoterapi desteği
Tepebaşı Belediyesi "Yaşam Köyü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi", sosyal yaşam merkezinden yararlanan özel gereksinime ihtiyacı olan gençlere hizmet veriyor

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi "Yaşam Köyü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi", sosyal yaşam merkezinden yararlanan özel gereksinime ihtiyacı olan gençlere hizmet veriyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Tepebaşı Belediyesi Aşağı Söğütönü Sağlıklı Yaşam Köyü’nde yer alan fizyoterapi merkezinde dezavantajlı bireylerin yaşam kalitelerini artırmak, topluma katılımlarını kolaylaştırmak amacıyla rehabilitasyon uygulamalarının uzman personeller eşliğinde devam ettiği bildirildi.

Terapi kapsamında merkezde denge, kas kuvvetlendirme ve germe, el becerilerini artırma, püstür düzgünlüğünü sağlama, düzgün yürüme ve benzeri egzersiz faaliyetleri bireylerin ihtiyaçlarına uygun olarak seçilerek uygulanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.