Terim'in prensi elden kaçabilir

Terim'in prensi elden kaçabilir
Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Bundesliga temsilcisi Schalke 04'ün genç savunma oyuncusu Kaan Ayhan, kararından her an vazgeçebilir.

akatlığını bahane ederek A Milli Takım'a gelmeyen Kaan Ayhan'ın Almanya'yı seçebileceği iddia edildi.

HENÜZ KARARINI VERMEDİ

Zaman'da yer alan habere göre; 2011’de Almanya’nın U-17’sinde Avrupa ikinciliği, aynı yıl dünya kupasında üçüncülük başarısını yaşayan Kaan, ilerleyen süreçte Panzerlerin kendisine yönelik isteği azalınca Ay-Yıldızlı teklife ‘evet’ demişti. Almanya U-18’inde iki kez ter döken, ardından Avrupa Şampiyonası elemeleri için Ekim 2013’te Ümit Millî Takım’ımıza çağrılan 19 yaşındaki yetenek şu cümleleri kurmuştu: “Almanlar benimle ilgilenmedi, oysa iyi bir performansa sahiptim. Ben de U21’de Türkiye’ye geldim. Bu düşüncemde ailem de etkiliydi. Ancak A milli seviyesinde kesin kararımı henüz vermiş değilim.”

SİLAH OLAYI KAAN'I ÜRKÜTTÜ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, A Millî Takım’a ilk kez çağırdığı Kaan Ayhan, Futbol Federasyonu’nun şüphe uyandıran sakatlık açıklamasıyla aday kadrodan çıkarıldı. Bu gelişmenin arka planında ise farklı söylentiler hâkim. İddiaya göre; geçtiğimiz yıl, kampta Bayer Leverkusen’li Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu’na silah çektiği ileri sürülen Beşiktaşlı Gökhan Töre’ye davet sebebiyle aralarında Kaan’ın da bulunduğu Almanya’daki 3 Türk kabiliyet, gelmekten çekindi.

ALMANYA'YA GERİ Mİ DÖNÜYOR ?

Ayak baş parmak tendonunda iltihaplanma görüldüğü bildirilen Kaan’ın, Euro 2016 elemelerindeki Çek Cumhuriyeti ve Letonya sınavları öncesindeki bahanesi, “Almanya’ya geri mi dönüyor?” sorularını akıllara getirdi. Şimdi merak edilen husus, ‘tabancalı tehdit’in, Avrupa’daki gurbetçilerin Kırmızı-Beyazlı formaya bakış açısını nasıl etkileyeceği.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.