Terör mağduru ailelere Türk Kızılayından yardım

Terör mağduru ailelere Türk Kızılayından yardım
Şırnak'ın Silopi ilçesindeki ailelere, 350 koli giysi ve temizlik malzemesi yardımında bulunuldu

ŞIRNAK (AA) – Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör mağduru ailelere Türk Kızılayınca giysi ve temizlik malzemesi yardımı yapıldı.

PKK'lı teröristlere yönelik yürütülen "Şehit Polis Muhammet Onur" operasyonu ile teröristlerden arındırılan ilçede, kazılan çukurlar kapatıldı, kurulan barikatlar kaldırıldı.

Terör örgütü mensuplarından arındırılan ve 19 Ocak'tan itibaren 05.00-18.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı ilçede, mağdur ailelere Türk Kızılayınca 350 koli giysi yardımında bulunuldu, temizlik malzemesi dağıtıldı.

Türk Kızılayı Silopi Şube Başkanı Kemal Türkan, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerinin süreceğini söyledi.

Terör saldırıları nedeniyle evleri zarar gören muhtaç aileler için genel merkezlerinden yardım talepleri olduğunu dile getiren Türkan, "Gönderilen 350 koli çocuk, erkek ve kadın giysisinin dağıtımına başladık. Ayrıca ailelere temizlik malzemesi desteği de veriyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız sürecek" dedi.

Vatandaşlardan M.C. de saldırılarda evlerinin yandığını, hayırseverlerin yardımlarıyla yaralarını sardıklarını dile getirerek Türk Kızılayına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.