Terör örgütüne katılmak isteyen kişi ailesine teslim edildi

Terör örgütüne katılmak isteyen kişi ailesine teslim edildi
İzmir'de ailesinin yanından kaçarak terör örgütüne katılmak isteyen kişi, Bitlis'in Tatvan ilçesinde yakalanarak ailesine teslim edildi

BİTLİS (AA) - İzmir'de ailesinin yanından kaçarak terör örgütü PKK/KCK'ya katılmak isteyen kişi yakalanarak, ailesine teslim edildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/KCK'ya katılmak için İzmir'de bulunan ailesinin yanından kaçarak Van'a gitmek isteyen O.K. adlı şahsın yakalandığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar ifade edildi:

"28 Mart'ta Tatvan ilçesi istikametine gelen şehirlerarası yolcu otobüsündeki O.K. adlı bir erkek şahsın İzmir'de bulunan ailesinin yanından kaçtığı ve terör örgütü PKK/KCK'ya katılmak için Van'a gittiği ihbarı alınmıştır. İhbarda belirtilen otobüs Tatvan ilçe girişindeki Doğumevi Hastanesi civarında durdurularak, O.K ekiplerimizce alınmıştır. Şahıs, savcı talimatıyla bir gün gözaltında tutulduktan sonra, adliyeye sevk edilmiştir. Savcılık tarafından ifadesi alınan O.K, babası K.K'ya teslim edilmiştir. Gençlerimizi kandıran ve ailelerini evlatsız bırakan terör örgütlerine karşı her türlü mücadelemiz devam etmektedir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.