Terör Saldırılarına Tepkiler

Terör Saldırılarına Tepkiler
KARAMAN (AA) - Ermenek Belediyesi ve sivil toplum örgütlerinin ilçede organize ettiği yürüyüşle, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterildi.Meydan...

 Ermenek Belediyesi ve sivil toplum örgütlerinin ilçede organize ettiği yürüyüşle, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterildi.

Meydan Parkı'nda başlayan yürüyüş, Lütfi Elvan Kent Meydanına kadar sürdü. Burada şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından, Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, burada yaptığı konuşmada, yürüyüşe katılanlara teşekkür ederek, bu yürüyüşün çok manidar olduğunu belirtti.

Ermenek halkı olarak terörü lanetlediklerini ifade eden Sözkesen, şunları kaydetti:

"Bu ülkenin birliğine, dirliğine, bağımsızlığına kast eden dahili ve harici düşmanlara karşı göğüs göğüse çarpışan askerimizin ve polisimizin arkasında dimdik duruyoruz. Bu millet sessiz kalıyorsa asaletindendir. Ama bir gün gelir, dur demesini iyi bilir. Bu senaryolar geçmişte de yazıldı. Test edildi. Bu millet Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da birliğini ortaya koydu."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.