Terör saldırısında yaşamını yitiren başmüfettişin fotoğrafları sergilendi

Terör saldırısında yaşamını yitiren başmüfettişin fotoğrafları sergilendi
EDİRNE (AA) - Ankara'daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren Vakıflar Genel Müdürlüğü Başmüfettişlerinden Oğuzhan Dura’nın fotoğrafları sergilendi....

EDİRNE (AA) - Ankara'daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren Vakıflar Genel Müdürlüğü Başmüfettişlerinden Oğuzhan Dura’nın fotoğrafları sergilendi.

Dura'nın gittiği şehir ve ülkelerden çektiği fotoğrafların yer aldığı Selimiye Vakıf Müzesindeki serginin açılışını Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, Oğuzhan Dura’nın ağabeyi İsmail Hakkı Dura ve mesai arkadaşları yaptı.

Sergide Dura'nın seslendirdiği şiirler de dinlettirildi.

Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, yaptığı açıklamada, Dura’nın anısını yaşatmak istediklerini, Edirne'de başlayan serginin Türkiye'yi dolaşacağını söyledi.

Dura'nın dönem ve çok yakın arkadaşı olduğunu ifade eden Güneren, şöyle konuştu:

"Çok dürüst, sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün kendisinin objektifinden çektiği resimlerden oluşan bir sergi açtık. Böylece Oğuzhan kardeşimizin adını yaşatmak istedik. Bu sergimiz ilk defa burada açılıyor ama Türkiye’deki Vakıflar Bölge Müdürlüklerinde de dolaşacak.”

Kardeşinin ölümüyle büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirten İsmail Hakkı Dura ise "Arkadaşlarının böyle bir jestle böyle bir anı bırakmaları çok güzel. Bu sergi güzel bir anı olarak kalacak. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sergi bir hafta boyunca gezilebilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.