'Teröristle sevgili olan HDP'li vekil, polisleri yaralayan grupla beraberdi!'

'Teröristle sevgili olan HDP'li vekil, polisleri yaralayan grupla beraberdi!'
HDP'li vekil Semra Güzel'in hendek terörü sırasında terör eylemine karıştığı ifade edildi

29 Nisan 2017 tarihinde, güvenlik güçleri tarafından alınan anlık istihbaratın ardından Adıyaman kırsalında TSK'nın hava unsurlarınca operasyon düzenlendi. PKK’lı teröristlerin kullanıldığı tespit edilen sığınak ve mağaralar vuruldu. Operasyonda, aralarında Volkan Bora'nın da bulunduğu 'yeşil' ile 'gri' kategoride arandığı tespit edilen 8 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonda etkisiz hale getirilen diğer teröristlerin kullandığı sığınakta yapılan aramalarda; 4 tüfek, 5 el bombası, uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı, 2 telsiz, 3 bıçak, dürbün, çok sayıda mermi ve fişek ile sırt çantaları, örgütsel doküman ve bazı yaşamsal malzeme ele geçirildi.

Terörist Volkan Bora'nın güvenlik güçlerince yapılan cep telefonu incelemesinde HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile terör örgütü kamplarında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarda, Volkan Bora’nın yanındaki HDP'li Semra Güzel’in terörist kıyafeti giydiği ve PKK’lıların bulunduğu mezarlığı ziyaret ettikleri görüldü.

"POLİSLERİ YARALAYANLARDAN BİRİ DE SEMRA GÜZEL"

Gazeteci Ceyhun Bozkurt, PKK'lı teröristle samimi fotoğrafları ortaya çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel'in hendek terörü sırasında polisleri yaralayan bir grubun içinde yer aldığını açıkladı. Fotoğrafları yayınlayan gazeteci Ceyhun Bozkurt, SuperHaber YouTube kanalında Güzel ile ilgili yeni detayları aktardı.

Güzel'in hendek terörü sırasında terör eylemine karıştığını söyleyen Bozkurt, "Polisleri patlayıcıyla yaralayan bir grup var. O gruptakilerden biri de Semra Güzel." ifadelerini kullandı.

"HENDEK TERÖRÜ SIRASINDA TERÖR EYLEMİNE KARIŞMIŞ"

"Bütün parçaları birleştirdiğimizde Semra Güzel'in sadece bir doktor, sadece düşünce anlamında oraya yakın bir insan olduğunu göstermiyor." diyen Bozkurt, Teröristin telefonunda ilk sırada Semra Güzel'in numarası var. Demek ki sürekli iletişim halindeler. KHK ile atıldığına dair bilgiler de vardı. Vekil seçildikten sonra da bazı bilgiler var. Güzel, Hendek terörü sırasında terör eylemine karışmış. Polisleri patlayıcıyla yaralayan grubun içinde yer alıyor. Güzel, eylemliliğiyle aslında örgütün doğrudan içinde. Tehdit, tehlike burada. Bunların PKK, KCK terör örgütüyle iç içeliği ortada" açıklamasında bulundu.

SÖZLÜM DİYE KENDİSİNİ SAVUNDU

HDP'li Semra Güzel, terörist Volkan Bora ile üniversite yıllarında tanıştıklarını ve sözlendiklerini, görüşmenin çözüm sürecinde olduğunu ve örgütün yönlendirmesi ile söz konusu kıyafetleri giydiğini ifade ederek kendisini savundu. Yaşanan gelişme sonrası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca HDP'li Güzel hakkında fezleke hazırlanarak Adalet Bakanlığı tarafından, TBMM'ye sunulmak üzere Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi.

HDP'li Semra Güzel ve terörist Volkan Bora

2 ASKER VE 1 KORUCUYU ŞEHİT ETMİŞ

Semra Güzel'in sözlüsü olarak tanıttığı terörist Volkan Bora'nın 2015- 2016 yıllarında Adıyaman'da PKK’nın düzenlediği saldırılara katıldığı ortaya çıktı. Hava bombardımanı ile etkisiz hale getirilen Volkan Bora'nın da aralarında olduğu 8 teröristin, 20 Temmuz 2015'te Adıyaman'da Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ın şehit edilip, 2 askerin de yaralandığı, 24 Haziran 2016'da Boğazözü köyü kırsalında Jandarma Er Mücahit Şimşek'in şehit edildiği ve 9 Eylül 2016'da Bahçe mezrasında güvenlik korucusu Yusuf Sönmez’in şehit edildiği saldırıların failleri oldukları ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.