Terörle mücadele personelinin ailelerine moral etkinliği

Terörle mücadele personelinin ailelerine moral etkinliği
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonların tamamlanmasının ardından Mardin'in Nusaybin ilçesine sevk edilen güvenlik güçlerinin aileleri için moral etkinliği düzenlendi

ELAZIĞ (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonların ardından Mardin'in Nusaybin ilçesine sevk edilen güvenlik güçlerinin, Elazığ'daki aileleri için moral etkinliği düzenlendi.

İl Jandarma Komutanlığı ile Ayyıldız Anaokulu ve Eğitim Kurumlarının organizasyonuyla düzenlenen etkinliğe, terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin aileleri ve çocukları katıldı.

Müzik eşliğinde oyunlar oynayıp gönüllerince eğlenen çocuklar için çeşitli yarışmaların düzenlendiği ve hediyelerin verildiği etkinlikte, üzerinde "Ne mutlu Türk'üm diyene" yazılı pasta kesildi.

İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel'in eşi Nejla Temel, yaptığı açıklamada, teröristlerin vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden saldırılarının engellenmesi amacıyla Nusaybin'e geçen Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının çocuklarına ve eşlerine moral vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Anaokulu öğretmeni ve asker eşi Ayşenur Şahin ise Türk milletinin dualarının operasyon bölgelerinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin yanında olduğunu belirtti.

Ülkedeki terör olaylarının bir an önce bitirilerek barış ve kardeşliğin hüküm sürmesi temennisinde bulunan Şahin, "Bu etkinliğimizi Diyarbakır Sur'da görevli olup oradan da operasyon için Nusaybin'e geçen ve terörle mücadele eden personellerimizin çocukları için düzenledik. Onlara bir nebze moral vermek, yanlarında olmak istedik" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.