Terörle mücadelede yaralananların "gazilik unvanı" talebi

Terörle mücadelede yaralananların "gazilik unvanı" talebi
İSTANBUL (AA) - Terörle Mücadele Sırasında Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği (TMSY) üyeleri, kendilerine de gazilik unvanı verilmesini talep etti....

İSTANBUL (AA) - Terörle Mücadele Sırasında Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği (TMSY) üyeleri, kendilerine de gazilik unvanı verilmesini talep etti.

Galatasaray Lisesi önüne çocuk ve eşleriyle gelen grup adına açıklama yapan TMSY Başkanı Kadir Erhan Tuna, devlet yetkililerinden yardım beklediklerini kaydetti.

Tuna, ''Bizleri üzen askerlik görevimiz sırasında terör örgütüyle verilen mücadelede yaralanmış olmamız değil, devletimize gazi olduğumuzu ispatlamak için verdiğimiz mücadeledir. Terörle mücadelede yaralanıp gazi sayılmayan bizlere, hak ettiğimiz onurumuz olan gazilik madalyalarımızın ve gazilik haklarımızın verilmesini talep ediyoruz. Bu haklarımızı elde edene kadar haklı mücadelemize devam edeceğiz.'' diye konuştu.

Gruptan bazı kişiler protesto amacıyla kıyafetlerini çıkardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum