Terörün Her Türlüsünü Lanetliyoruz

Terörün Her Türlüsünü Lanetliyoruz
Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Ankara ve Diyarbakır’da teröristler tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırılarla ilgi olarak yazılı bir açıklamada bulundu.

Süleyman Sayan'ın Haberi

Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Ankara ve Diyarbakır’da teröristler tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırılarla ilgi olarak yazılı bir açıklamada bulundu.

İlçe Başkanı Mustafa Konurer açıklamasında; '' Bölücü terör örgütü mensupları Ankara ve Diyarbakır’da gerçekleştirdikleri hain bombalı saldırı neticesinde ülkemizin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine bir kez daha kast etmişlerdir. Özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının direk olarak hedef alındığı kalleş saldırıda asker ve sivil vatandaşlarımızı kaybetmenin acısını ve derin üzüntüsünü millet olarak hep birlikte yaşamaktayız.

Ülkemizdeki huzur ve güven ortamının bozulması için her türlü çirkinliğin arkasına gizlenerek haince saldıranların unuttuğu bir şey var ki Türkiye Cumhuriyeti devleti üç beş çapulcuya meydanı boş bırakmayacak kadar güçlü bir devlettir. Türkiye’nin her geçen gün hızla büyümesinden rahatsız olanların taşeronluğunu üstlenen bölücü terör örgütü mensupları ve hain işbirlikçileri ne yaparlarsa yapsınlar amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Bizi birbirimize düşürmenin hesabı içerisinde olanlara karşı bugünlerde verilebilecek en güzel cevap bir ve beraber olduğumuzu göstermektir.

Ak parti Seydişehir İlçe teşkilatı olarak dili, dini ırkı ve mezhebi ne olursa olsun her türlü terörün karşısında olduğumuzu ve şiddetle lanetlediğimizi bildirir, Ankara ve Diyarbakır’da meydana gelen bombalı saldırı sonucunda şehit olan askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yakınlara sabrı cemil, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar dileriz. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun.'' Dedi. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.