Teşkilatlarda Değişiklikler Olacak

Teşkilatlarda Değişiklikler Olacak
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ertelenen ve Genel Merkez tarafından tüm takvimin durdurulduğu kongreler ile ilgili konuştu. Geçtiğimiz hafta 4 ilçenin atamasının yapıldığı AK Parti’de kongre süreci beklenmeden yeni değişiklikler olması bekleniyor.

“Bazı ilçelerimizde yine görev değişimi olacak, görevine devam edecek arkadaşlarımız da var” diyen Hasan Angı, Kongreler başlamadan da bazı değişikliklerin olabileceğini söyledi

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ertelene ve Genel Merkez tarafından tüm takvimin durdurulduğu kongreler ile ilgili konuştu. Geçtiğimiz hafta 4 ilçenin atamasının yapıldığı AK Parti’de kongre süreci beklenmeden yeni değişiklikler olması bekleniyor.

BAZI İLÇELERDE GÖREV DEĞİŞİMİ OLACAK

AK Parti Konya’da Beyşehir, Hadim, Hüyük ve Yalıhüyük İlçe Başkanları’nın ataması gerçekleştirilmiş, yeni başkanlar yetki belgelerini AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’dan almışlardı. Angı, durdurulan kongre sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Kongre sürecimiz devam ediyordu ancak, ikinci bir emre kadar tüm kongre takvimleri donduruldu. Biz şu ana kadar 8 ilçemizde kongremizi yapmıştık. Bir ilçemizde değişiklik oldu, diğer ilçe başkanları görevlerine devam eden arkadaşlardı. Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle de 31 ilçedeki kongre sürecini tamamlanacaktı. Maalesef orada beklemediğimiz bir olay oldu. Bu arada görev değişimi yapılacak ilçelerimiz vardı. Bunları tamamladık. Geriye kalanlar ile ilgili kısım artık Genel Merkezimizin belirleyip, şu şekilde olacak demesine kaldı. Bazı ilçelerimizde yine görev değişimi olacak, görevine devam edecek arkadaşlarımız da var. İlçelerde gerektiği yerlerde yeni görevleri yapalım derlerse onları gerçekleştireceğiz. Hayırlısıyla içinde bulunduğumuz süreci atlatalım” dedi.

KONGRE TAKVİMİ NETLEŞMEDİ

AK Parti Genel Merkezi tarafından henüz net bir tarih belirlenmediğini ancak bazı tahminlerin olduğunu ifade eden Başkan Hasan Angı, konu ile ilgili, “Muhtemelen kurban bayramı sonrasında kaldığımız yerden, kongreleri de hızlandırıp devam edeceğiz. Normalde takvimimiz Ramazan Bayramı sonrasına birkaç tane kalacak ve onları yapacaktık. Yaz dönemi tüm Türkiye’de bitmiş olacaktı. Arkasından iller başlıyordu. Özellikle büyükşehirler Eylül itibariyle başlayıp, sayın Genel başkanımız tüm kongrelere katılmayı arzu ettiği için, sonbahar döneminde büyükşehir ve illerle beraber bitirilip Kasım sonu Aralık ortası gibi il kongreleri tamamlanmış, büyük kongreye hazır hale gelinmiş olacaktı. Önümüzdeki yılın bu aylarında ise büyük kongreydi. Ama şu anki durumdan dolayı sonbaharda muhtemelen ilçe kongreleri hızlı bir şekilde tamamlanıp, il ve büyükşehir kongrelerine doğru Kasım itibariyle başlanabilir. Bu tabii takvim olarak belirlenmedi tahmin sadece” diye konuştu.

KRİZ ÇIĞIRTKANLARINA MEYDANI BIRAKMAYACAĞIZ.

Kovid-19 salgını ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Angı şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki hükümetimiz, hızlı ve isabetli kararlarıyla karşılaşılabilinecek olumsuzlukları en aza indirmek için büyük çaba göstermiş, bu çaba ve gayretler de dünyanın takdirini kazanmıştır. Konya’mızda da Sayın Valimiz ve Kaymakamlarımız; Büyükşehir belediye başkanımız başta olmak üzere bütün belediye başkanlarımız; tüm kurum amirlerimiz ve çalışanları büyük bir fedakârlıkla şehrimizin tamamında hayatın aksamaması ve hemşerilerimizin taleplerinin karşılanması için gece gündüz demeden görevlerini yapmaktadırlar. Her birine emekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. AK Parti teşkilatları olarak da ana kademelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve mahalle başkanlarımızla çalışmalarımızı büyük bir dikkatle yürütüyor ve sürdürülen çalışmalara destek olarak şehrimizin bir bütün olarak uyum içinde bu zorlu süreçten de en kısa zamanda çıkması için gayret ediyoruz. Mübarek Ramazan ayında kardeşliğin ve dayanışmanın en ileri seviyede olduğu günleri yaşıyoruz. Millet olarak bu mübarek günlerde birlik ve dayanışma içinde geçmişte olduğu gibi bugün de bu zorlukların üstesinden Allah'ın izniyle geleceğiz. Unutmamalıyız ki gün birlik ve beraberlik ile dayanışma günüdür. Aynı gemide olduğumuzun idraki ile ülke yönetimindeki güçlü yapının desteklenmesi dünyadaki gelişmeler karşında büyük bir mecburiyet olarak ortada iken; gündem saptırmaya, provakasyon yapmaya çalışanlara dikkat etmeliyiz. Ülkemizi zora sokmak isteyen hainlere en çok da içinde bulunduğumuz süreçte fırsat vermememiz gerekmektedir. Kriz çığırtkanlarına meydanı bırakmayacağız. Mayıs ayı sonuna doğru hep birlikte çifte bayram kutlayacağız inşallah.” (Dilhan Dumanoğlu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum