TFF Başkanı Büyükekşi: ''2032 Avrupa Şampiyonası'na hazırız''

TFF Başkanı Büyükekşi: ''2032 Avrupa Şampiyonası'na hazırız''
İGA PASS, A Milli Futbol Takımı ve A Milli Kadın Futbol Takımı'nın resmi sponsorları oldu. Törende konuşan TFF Başkanı Büyükekşi, "2032 Avrupa Şampiyonası'na şimdiden hazır olduğumuzu buradan gururla söyleyebiliriz." dedi.

İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde düzenlenen imza törenine, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, İGA İstanbul Havalimanı CEO Vekili Selahattin Bilgen ve İGA İstanbul Havalimanı Genel Havacılık VIP ve Protokol Operasyonları Direktörü Abdulkadir Özkök katıldı.

Törende konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İGA PASS ile önemli bir işbirliğine imza attıklarını gururla söyledi.

Büyükekşi, "Ülkemizin gururu İstanbul Havalimanı'nda çok önemli bir işbirliğine imza atıyoruz. 2032 Avrupa Şampiyonası'nı İtalya ile beraber aldık ve büyük bir düşünceyi gerçekleştirdik. Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü gururla taçlandırdık. 2032 Avrupa Şampiyonası'na şimdiden hazır olduğumuzu gururla söyleyebiliriz." dedi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na daha gruplar tamamlanmadan katılmayı garantilediklerini vurgulayan Büyükekşi, şunları kaydetti:

"Tarihimizde ilk defa eleme gruplarında maçlar bitmeden şampiyonaya gireceğiz. Lider olmak için Galler'e gideceğiz.

Bu başarılar bizi sıralamada da ön plana götürdü. Ekim ayında 4 basamak yükselerek 38. sıraya kadar geldik. Uluslar Ligi'nde B ligine yükseldik, hedefimiz A ligine yükselmek. Avrupa Şampiyonası kuraları için çok heyecanlı ve gururluyuz. Bizler daha güzel başarılar elde etmek için umutluyuz. Avrupa'nın en genç milli takımı bizim milli takımımız.

İGA PASS ile birlikteliğimiz ilk olarak 2021'de gerçekleşti. Bu sponsorluğu geliştiriyoruz. İGA PASS resmi sponsorlarımız arasına girdi. Sadece kadın ve erkek değil, genç yaş kategorilerine de hizmet sunacaklar. Milli takımlarımızın tüm ihtiyaçlarında yanlarında birlik olacaklar. Formaların satışı için de kendileriyle işbirliği yapacağız. Ay-yıldızlı formamızın İstanbul Havalimanı'nda özel satış noktasında İGA desteğiyle buluşturmuş olacağız."

İGA İstanbul Havalimanı CEO Vekili Selahattin Bilgen ise şöyle konuştu:

"Daha önce 'Hizmet sponsoru' olarak destek verdiğimiz Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı ve Türkiye A Milli Erkek Futbol Takımı'nın artık İGA PASS markamız ile resmi sponsoruyuz. Son yıllarda sporcularımız dünyada art arda kazandıkları başarılarla ülkemize büyük gururu sunup bize o duyguyu yaşattılar. Türk futbolu dünyada önemli bir mevkide bulunuyor. İGA İstanbul Havalimanı da dünyanın sayılı büyük havalimanları arasında yer alıyor. Bu bakımdan böyle güçlü iki kuruluşun bir arada olması bizim için çok önemli bir nokta. Bu beraberlikten doğan güçlü sinerjinin hem İGA'ya hem de Türk futboluna değer katacağına kalpten inanıyorum. İGA İstanbul Havalimanı olarak işbirliğimizin hem ülkemize hem de Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum."

TFF Başkanı Büyükekşi, Selahattin Bilgen'e üzerinde İGA PASS yazan 10 numaralı forma hediye etti.

Bu anlaşmayla İGA PASS, A Milli Futbol Takımı ve A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tüm yolcu taşıma hizmetlerini, konaklama, ulaşım, yemek ve eğlence gibi ihtiyaçlarını karşılayacak. Ayrıca, milli takımların formalarının satışı için de İGA PASS ile işbirliği olacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.