TFF Tahkim Kurulundan Fenerbahçe'ye ret

TFF Tahkim Kurulundan Fenerbahçe'ye ret
Kurul, sarı-lacivertli kulübün bilet bloke ve 100 bin lira para cezasına yaptığı itirazı reddetti


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Fenerbahçe Kulübüne verilen bilet bloke ve 100 bin lira para cezasına yapılan itirazı reddetti.

Kurulun bugünkü toplantısının ardından yapılan açıklamada, Beşiktaş derbisinde taraftarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunması sebebiyle PFDK tarafından kale arkası tribünlere giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki müsabakaya girişlerinin engellenmesine ve 100 bin lira para cezasına itiraz eden Fenerbahçe'nin başvurusunun oy birliğiyle reddedildiği bildirildi.

Kurul, PFDK tarafından Trabzonsporlu yöneticilerden Gökhan Saral'a verilen 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin lira para cezası ile Coşkun Bülbül'e uygulanan 25 bin lira para cezasında da değişikliğe gitmedi.

Tahkim kurulu ayrıca, Eskişehirspor maçında çirkin ve kötü tezahüratta bulunan taraftarının, bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine yönelik verilen kararda değişikliğe gitmediği Bursaspor'un para cezasını 20 bin liradan 16 bin 666 lira şeklinde düzelterek onadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.