TFF'den Konyaspor'a fair-play teşekkürü

TFF'den Konyaspor'a fair-play teşekkürü
Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Vanspor maçında, örnek fair-play hareketi dolayısıyla İttifak Holding Konyaspor'a teşekkür etti.

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Vanspor maçında, örnek fair-play hareketi dolayısıyla Konyaspor'a teşekkür etti.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 02.12.2021 tarihinde oynanan İttifak Holding Konyaspor- Silahtaroğlu Vanspor Futbol Kulübü müsabakasında, ev sahibi takım, konuk ekip oyuncularının sakatlık nedeniyle duraklaması sonrasında kazandığı golün ardından, santra kullanışı sonrası rakibinin gol atmasına izin vererek örnek bir tavır sergilemiştir.

Fair Play ruhunu bizlere yaşatan İttifak Holding Konyaspor kulübünü, teknik direktör İlhan Palut ve oyuncuları, yeşil sahalarda iz bırakan ve alkışlanacak bir harekete imza attıkları için tebrik ederiz.

Türk futboluna kattığı değerden dolayı Yeşil-Beyazlı camiaya ve benzer davranışlarda bulunan tüm paydaşlara teşekkür eder, bu tür centilmenlik içeren güzel hareketlerin devamını dileriz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.