TFFHGD'den ASKF'ye ziyaret

TFFHGD'den ASKF'ye ziyaret
TFFHGD Konya'dan Konya ASKF'ye ziyaret

Konya Futbol İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Konya Şubesi üyeleri Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti.

Federasyon Başkanı Remzi Ay, yönetim kurulu üyeleri ve Futbol İl Temsilcimiz Tahir Taşyüz’ün hazır bulunduğu ziyarete; önceki dönem Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya ile göreve yeni atanan Konya Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Hasan Ertuğan beraberinde kurul üyeleri ve TFFHGD Konya Şube Başkanı Hulusi Akırşan katıldı.

Görüşmede; Remzi Ay, il hakem kurulu başkanlığını bugüne kadar başarıyla yürüten Mustafa Düzkaya’ya hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, amatör futbola ve hakemlere katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ay, yeni atanan Futbol il hakem kurulu başkanı ve üyelerine hayırlı olsun temennilerinin yanı sıra amatör futbolumuza katkı çerçevesinde ülke futboluna hakem kazandırma noktasında taban birliklerinin tüm paydaşları ile birlikte ve hep beraber ortak hareket ederek destek vereceklerini belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret heyetlerin karşılıklı çiçek, hediye takdimi ve hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.