THY Avrupa Ligi'nde 8. hafta heyecanı

THY Avrupa Ligi'nde 8. hafta heyecanı
Top 16 turunda üç Türk temsilcisinin bulunduğu E Grubu'nda lider Fenerbahçe, yarın Yunan ekibi Panathinaikos'a konuk olacak- Grubun son sırasındaki Darüşşafaka Doğuş da yarın İspanyol temsilcisi Unicaja Malaga'yı ağırlayacak- Anadolu Efes ise 26 Şubat Cum


İSTANBUL (AA) - Avrupa basketbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde heyecan, Top 16 turu 8. hafta maçlarıyla devam edecek.

İlk tur maçlarının ardından 16 takımın 2 grupta yer almaya hak kazandığı, Türkiye'yi Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş ve Fenerbahçe'nin temsil ettiği THY Avrupa Ligi Top 16 turunda, yarın ve 26 Şubat Cuma günü 8 maç yapılacak.

Üç Türk temsilcisinin de yer aldığı E Grubu'nda namağlup lider durumdaki Fenerbahçe, yarın TSİ 21.15'te Yunan ekibi Panathinaikos ile deplasmanda karşılaşacak.

Yedi haftada tek galibiyetle son sırada bulunan Darüşşafaka Doğuş da yarın saat 19.30'da İspanya'nın Unicaja Malaga takımını ağırlayacak.

Grupta 3 galibiyet, 4 mağlubiyetle 5'incilikte yer alan Anadolu Efes ise 26 Şubat Cuma günü TSİ 21.00'de Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımına konuk olacak.

THY Avrupa Ligi'nde Top 16 turu 8. hafta karşılaşmalarının programı (TSİ) şöyle:


- E Grubu


Yarın:

19.30 Darüşşafaka Doğuş (Türkiye) - Unicaja Malaga (İspanya)

20.00 Lokomotiv Kuban (Rusya) - Cedevita (Hırvatistan)

21.15 Panathinaikos (Yunanistan) - Fenerbahçe (Türkiye)

26 Şubat Cuma:

21.00 Kızılyıldız Telekom (Sırbistan) - Anadolu Efes (Türkiye)


- F Grubu


Yarın:

18.00 CSKA Moskova (Rusya) - Khimki (Rusya)

21.00 Brose Baskets (Almanya) - Real Madrid (İspanya)

21.30 Laboral Kutxa (İspanya) - Zalgiris (Litvanya)

26 Şubat Cuma:

21.45 Barcelona Lassa (İspanya) - Olympiakos (Yunanistan)

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.