THY Avrupa Ligi'nde 9. hafta heyecanı

THY Avrupa Ligi'nde 9. hafta heyecanı
Top 16 turunda üç Türk temsilcisinin yer aldığı E Grubu'nda 3 Mart Perşembe günü, Darüşşafaka Doğuş deplasmanda Hırvat ekibi Cedevita, Anadolu Efes de sahasında Rus temsilcisi Lokomotiv Kuban ile karşılaşacak- Lider Fenerbahçe ise 4 Mart Cuma günü Sırp te

İSTANBUL (AA) - Avrupa basketbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde heyecan, Top 16 turu 9. hafta maçlarıyla devam edecek.

İlk tur maçlarının ardından 16 takımın iki grupta yer almaya hak kazandığı, Türkiye'yi Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş ve Fenerbahçe'nin temsil ettiği THY Avrupa Ligi Top 16 turunda, yarın ve 3-4 Mart'ta 8 maç yapılacak.

Üç Türk temsilcisinin de yer aldığı E Grubu'nda 2 galibiyetle 6. sırada bulunan Darüşşafaka Doğuş, 3 Mart Perşembe günü TSİ 20.00'de başlayacak maçta Hırvatistan'da Cedevita deplasmanına çıkacak.

Grupta 3 galibiyet, 5 mağlubiyetle 5. sırada yer alan Anadolu Efes de perşembe günü saat 21.45'te Rusya'nın Lokomotiv Kuban takımını ağırlayacak.

İlk yenilgisini geçen hafta Panathinaikos deplasmanında yaşayan grup lideri Fenerbahçe ise 4 Mart Cuma günü saat 20.30'da Sırp temsilcisi Kızılyıldız Telekom'u konuk edecek.

THY Avrupa Ligi'nde Top 16 turu 9. hafta karşılaşmalarının programı (TSİ) şöyle:


- E Grubu

3 Mart Perşembe:

20.00 Cedevita (Hırvatistan) - Darüşşafaka Doğuş (Türkiye)

21.45 Anadolu Efes (Türkiye) - Lokomotiv Kuban (Rusya)

21.45 Unicaja Malaga (İspanya) - Panathinaikos (Yunanistan)

4 Mart Cuma:

20.30 Fenerbahçe (Türkiye) - Kızılyıldız Telekom (Sırbistan)

- F Grubu

Yarın:

21.45 Real Madrid (İspanya) - CSKA Moskova (Rusya)

3 Mart Perşembe:

19.00 Khimki (Rusya) - Barcelona Lassa (İspanya)

4 Mart Cuma:

19.45 Zalgiris (Litvanya) - Brose Baskets (Almanya)

21.45 Olympiakos (Yunanistan) - Laboral Kutxa (İspanya)

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.