THY'nin "Delightful Stories" projesi

THY'nin  "Delightful Stories" projesi
Milyonlarca hayalden ilham alarak hayata geçirilen projenin son hikayesinde Hintli kadın koşucu Kavitha Kanaparthi konu edinildi

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları'nın (THY), milyonlarca hayalden ilham alarak hayata geçirdiği "Delightful Stories" projesinin son hikayesinde Hintli kadın koşucu Kavitha Kanaparthi'ye yer verildi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında tutkusuyla zorlukların üstesinden gelen ve sonunda başarıya ulaşmış insanların sıra dışı hayat hikayeleri, ele alınıyor.

Şubat ayında görme engelli profesyonel sörfçü Derek Rabelo’nun ilham verici serüvenini konu alan projede, Mart ayında tek seferde 100 kilometreden fazla koşan ve bisikletle kıtaları aşan Hindistanlı sporcu Kanaparthi'nin hikayesi hayata dair birçok şeyi anlatıyor.

Ultramaraton koşucusu Kanaparthi’nin sporla hayatına nasıl yön verdiği, sporun "engellere meydan okuma" ile "mücadeleden asla vazgeçmeme" gibi başlıca ilkeleri sayesinde zorlukların üstesinden nasıl geldiği üzerine kurulu hikaye, projenin bu ayki konusunu teşkil ediyor.

Sporla iç içe bir aileden gelen Kavitha, küçük yaşta Hindistan’ın ilk kadın pilotu olma hayalleri kurarken, diğer taraftan da koşu ile tanışıyor. Yirmili yaşlarına gelmeden geçirdiği bir trafik kazası sonucu pilot olma ihtimalini yitiren Kavitha, içinde bulunduğu zor durumdan koşu sporu sayesinde kurtularak, yeni hayallerinin peşinde hayatını sürdürüyor.

Çekimleri, Bangalore, Ooty ve Yelagiri bölgelerinde gerçekleştirilen hikaye, Hindistan’ın doğa görüntüleriyle renklendirilmesiyle görsel bir şölene dönüşüyor. Üstesinden geldiği büyük zorluklarla, tüm insanlar ve özellikle de kadınlar için önemli bir örnek teşkil eden Kavitha’nın hikayesinin izleyiciler için ilham olacağı öngörülüyor .

Proje takipçileri, "www.delightfulstories.com’da yer alan hikayeleri izleyebiliyor. Ayrıca takipçiler kendi hikayelerini de paylaşarak, projenin farklı bir kurgusunda başrole sahip olma imkanını da yakalayabiliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.