Togg T6'nın çıkışı ta İsviçre'den duyuruldu! Bu sefer çok farklı olacak

Togg T6'nın çıkışı ta İsviçre'den duyuruldu! Bu sefer çok farklı olacak
 Editör
Türkiye'nin markası Togg lüks araçlarıyla biliniyor. Bu algıyı kıracak olan Togg T6'nın çıkacağı tarih belli oldu. Toggseverleri heyecanlandıran gelişme ve detaylar haberimizde...

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı katıldığı Davos Dünya Ekonomik Kurumu’nda Togg tutkunlarını heyecanlandıracak gelişmeyi duyurdu.

İsviçre’de düzenlenen Davos Dünya Ekonomik Forumu’nda söz alan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı Togg T6’nın piyasaya sürüleceği tarihi açıkladı. Tosyalı ucuzluğuyla bilinen Togg T6’nın 2027’de piyasaya çıkacağını kendisini göstereceğini açıkladı. Togg T6’yı diğer modellerden ayıran en önemli özellik herkesin erişebileceği fiyat segmenti bulunması oluyor.

Tosyalı T6 model için yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Herkesin satın alabileceği bir model üzerinde çalışıyoruz. Bu modelin ismi Togg T6 olacak” dedi.

tosyali.jpg

T6 modelinin giriş seviyesi bir şehir içi elektrikli otomobil olarak konumlanması tahmin ediliyor.

Sektör temsilcilerine göreT6 şu özelliklerde olabilir: Gövde uzunluğu: 3,9–4,0 metre, Batarya menzili: 300–350 km (karma sürüş), Tam elektrikli altyapı, Şehir odaklı kompakt tasarım.

Fuat Tosyalı’nın “herkesin erişebileceği model” açıklaması, Togg’un Türkiye pazarında elektrikli mobiliteyi tabana yayma stratejisini vurguluyor.

Togg’un yeni modeli T6, şirketin “erişilebilir mobilite” vizyonunun en somut adımı olacak. 2027’de satışa çıkması hedeflenen model şu özellikleRİyle dengeli değiştirebilir. T6; yerli üretim, kompakt boyutlar ve uygun fiyat kombinasyonunhda olacak. Bu alıcılara farklı bir ürün sunuyor.

Togg T10X ve T10F ile premium segmentte kendini kanıtlamışt T6 ile elektrikli otomobili kitlesel hale getirmek hedefleniyor. Türkiye’nin yerli otomobil markası yapacağı bu adımla sadece üretim kapasitesini değil, ulaşılabilirlik misyonunu da büyütüyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.