Tokat'ta 2 çocuğun kaybolması

Tokat'ta 2 çocuğun kaybolması
AK Parti Grup Başkanvekili Çakır:- "Bir neticeye ulaşana kadar bu dosya bizim önümüzden kalkmayacak"

TOKAT (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Coşkun Çakır, Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık'ta kaybolan Dursun Kaan Taşcı ile Bayram Erol'un ailelerini ziyaret etti.

Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada, çocukları aramak için devletin bütün imkanlarının seferber edildiğini belirterek, "Yapılan haberlerden dolayı ve sürekli gündemde tutan gazetecilere teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'mız ve Başbakan'ımızın bilgisi dahilinde çok çalışamalar yapıldı" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Asayiş Daire Başkanı Murat Koçak ile Tokat Valisi Cevdet Can ve Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem'e çalışmalarından ötürü şükranlarını sunan Çakır, "Kayıp çocuklar için Reşadiye arama çalışması örnek bir arama çalışması oldu. Çok boyutlu bir çalışma yapıldı" ifadesini kullandı.

JAK ekiplerinin çalışmalarına katıldığını anlatan Çakır, "Kayseri'de kaybolan çocukları bulan ekipten bir kişinin olduğu 4 kişilik özel ekip çalıştı. Ekip şu anda Emniyet Genel Müdürlüğünde çalışmasını sürdürüyor. Elektronik arama yapıyoruz. Yani ilçeye girip çıkan araçlar ile ilgili. Bir neticeye ulaşana kadar bu dosya bizim önümüzden kalkmayacak" değerlendirmesinde bulundu.

Baba Ömer Erol ise "Çocuğumun bulunmasını istiyorum. Devletimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol, oyun oynarken kaybolmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.