TOKİ İzmir'de milyarlarca liralık arsa satacak

TOKİ İzmir'de milyarlarca liralık arsa satacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir'in de içinde olduğu 42 ilde bulunan toplam 462 arsayı açık artırmayla satışa sunacak.

TOKİ tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, 1-2 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek açık artırmada, konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi ve plansız nitelikteki arsalar peşin ya da yüzde 35 peşinat ve 48 ay vadeli seçeneklerle satın alınabilecek.

İZMİR'DE MİLYARLARCA LİRALIK ARSA SATILACAK

Toplam yaklaşık 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki 462 arsanın tahmini toplam bedeli 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 Türk Lirası olarak belirlendi. Bu arsalar şu illerde bulunmaktadır: Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yalova.

Ayrıca, Antalya Demre'de de bir arsanın kiralama işlemi gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda yapılacak açık artırmaya katılmak isteyenler, tekliflerini internet üzerinden "emlakmuzayede.com.tr" adresinden de iletebilecekler.

Detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ve "emlakmuzayede.com.tr" internet sitelerinden ulaşılabilir. Ayrıca, 0 212 608 15 00 numaralı telefon aracılığıyla da satışla ilgili bilgi alınabilecek.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.