Tolga Karel Dominik'te Survivor All Star'ı ziyaret etti!

Tolga Karel Dominik'te Survivor All Star'ı ziyaret etti!
Oyuncu Tolga Karel, Dominik Cumhuriyeti'ne gitti

Geçen sezon Survivor Ünlüler Gönüllüler'in en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Tolga Karel, Dominik Cumhuriyeti'ne gitti.

Survivor’da yaşadığı hatıraların yeniden canlandığını söyleyen Karel, bu sezon Survivor All Star'da yarışan adayların hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

İşte Tolga Karel’in açıklamalarından satır başları; Geçen yıldan kendime ait bir insan mevcut. 3 gün orada yaşamıştım ben, tapusunu alacaktım fakat elenmiştim o vakit.

Tolga Karel yeniden Survivor'da-Foto Galeri

"BU SENE ÇOK ÇEKİŞMELİ GEÇİYOR"

Şimdi almaya geldim. Dünyanın en güç yarışması Survivor, şayet bunu kabul edip geliyorsanız her şeye katlanmak zorundasınız. Bu yıl çok çekişmeli geçiyor yarışlar.

Bu yıl Hasan birinci olabilir. Kimin birinci olacağı halkın takdiridir fakat Hasan’ın finale yakışacağını düşünüyorum. Kızlardan da Berna olabilir.

Merve Oflaz’ın performansı düşük, daha iyi olabilirdi. Anıl daha iyi olabilirdi fakat sakatlık sıkıntısı onu fena etkiledi.

Gönüllüler takımı ünlülere göre biraz daha iyi. Ünlüler henüz ekip olamadı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.