Torku Konya çalışıyor

Torku Konya çalışıyor
Yeşil-beyazlılar yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bu hafta gelecek yabancı oyuncular ile tempoyu arttıracak

Seda Erciş'in haberi

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Konya’da sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta yerli oyuncular ile hazırlıklara başlayan Dev Kartallar, yabancı oyuncuların da takıma dâhil olmasıyla sıkı bir kamp dönemine girecek. Yabancı oyunculardan Lasan Kromah, Tyrone Brazelton, Johndre Jefferson, Vanja Plisnic, Sean Williams ve Ernest Bremer perşembe günü gelecek ve sağlık kontrollünden geçerek kampa hazır duruma gelecekler.

AZİZ BEKİR’DEN YAKIN ANALİZ

Yerli oyuncular ile yeni sezon hazırlıklarına başlayan temsilcimizde başantrenör Aziz Bekir oyuncularını yakın analiz edip, uyarılarda bulunuyor. Özellikle savunma konusunda bire bir yeşil-beyazlı oyuncular ile ilgilenen Boşnak antrenör, şimdiden işi sağlama aldığı gözlemlendi. Öte yandan temsilcimiz önümüzdeki haftaya kadar Konya’da hazırlıklarını sürdürecek. Ardından 27 Ağustos tarihinde Çanakkale’de kondisyon ağırlıklı bir kamp gerçekleştirecek. Dev Kartallar, bu kampın ardından Uşak ve Gloria Cup turnuvasına katılacak. Temsilcimiz, 10 Ekim tarihinde start alacak Süper lig öncesinde ise ev sahipliği yapacağı Torku Hazırlık Turnuvası’nda 2 maç oynayarak hazırlık dönemini noktalayacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.