Torku Konya Fener'e Hazır

Torku Konya Fener'e Hazır
Perşembe günü deplasmanda Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da hedef güçlü rakip karşısında büyük bir sürprize imza atmak.

Perşembe günü deplasmanda Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da hedef güçlü rakip karşısında büyük bir sürprize imza atmak. Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Polat, şanssız bir dönem geçirdiklerini söyledi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Torku Konyaspor, 25 Aralık Perşembe günü İstanbul’da averajla ikinci sırada bulanan Fenerbahçe Ülker’e konuk olacak. Bu maç için dün İstanbul’a giden yeşil-beyazlılar, maç öncesi son çalışmasını bugün yapacak. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan temsilcimiz rakibine evinde zor anlar yaşatmak istiyor. Dev Kartallarda, Troy De Vries dışında eksik bir oyuncu bulunmazken Amerikalı oyuncunun bu maçta oynamayacağı ve tedavisine devam edildiği belirtildi. Puan cetvelinde 4’lü averajla altıncı sırada bulunan temsilcimiz, geride kalan haftalarda 6 galibiyet 5 mağlubiyet elde etti. İlk devreyi 8 galibiyetle kapatmayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, ikinci devreye de hazır girip iyi oyununu sürdürmek istiyor.

HAKKI POLAT: ŞANSSIZ BİR DÖNEM

Torku Konyaspor’un Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Polat, Fenerbahçe Ülker ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Bu zorlu maç öncesinde şansız bir dönem geçirdiklerinin altını çizen Polat, söyle konuştu: “Geride kalan 2 haftada şanssızlıklar yaşadık. Önce NSK Eskişehir Basket maçında sakatlanan ve en az 2 hafta daha bizimle birlikte olamayacağı kesinleşen Troy De Vries’ın yokluğu sonrasında ise antrenörümüz Aziz Bekir’in Anadolu Efes maçında cezası nedeniyle takımımızın başında yer almaması bizi etkiledi. Tüm bu dezavantajlarımıza rağmen basketbolumuzdan ve çalışma tempomuzdan ödün vermeden yolumuza inançlı bir şekilde devam ediyoruz. Üst üste 2 yenilgi almış olabiliriz ama şu anda averajla altıncı sıradayız ve bu zamana kadar sergilediğimiz mücadele ile birçok kişi tarafından ligin en hem başarılı takımları arasında gösteriliyoruz hem de kulüp organizasyonumuz ile beğeni topluyoruz. Bize destek veren herkesin bu başarıda rolü var. Umarım sezon sonunda play-off heyecanını Konya’ya yaşatabiliriz” diye konuştu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.