Torku Konya, Galatasaray’a bileniyor

Torku Konya, Galatasaray’a bileniyor
Galatasaray maçı hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren Potanın Kartalları, teknik ve taktik çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-beyazlıların 2. Başkanı Targun Polat, takımın moralinin üst düzeyde olduğunu söyledi

Lige 2 galibiyetli başlangıç yapan ve ardından deplasmanda oynadığı Pınar Karşıyaka karşısında da iyi oyununa rağmen kaybeden Torku Konyaspor Basket, dördüncü haftada oynanacak Galatasaray Liv Hospital maçı hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde çalışmalarını sürdüren temsilcimiz, teknik ve taktik çalışmalarına da başladı. Bu maçta alınacak önlemlerin üstünde duran Boşnak antrenör, galip gelebilmenin planlarını yapıyor. Pınar Karşıyaka maçında mağlubiyete sebep olan hataların tekrarlanmaması için oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan tecrübeli koç, takımı savunma ağırlıklı çalıştırıyor.

TARGUN POLAT: MEMNUNUZ

Yeşil-beyazlı ekibe destek olmak için antrenmanlarda takımın yanında olan Torku Konyaspor’un 2. Başkanı Targun Polat, takımın moral ve motivasyonu üst düzeyde oluğunu söyledi. Pınar Karşıyaka maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Polat, şöyle konuştu: “Sezona istediğimiz gibi bir giriş yaptık. İki galibiyetin ardından deplasmanda rakibimiz Pınar Karşıyaka’ya mağlup olduk. Fakat mücadeleden son derece memnunuz. İlerleyen günlerde daha da artarak gidecektir takımımız. Bunun için de çalışmalar sürüyor. Bizler de yönetim olarak her zaman takımımızın yanındayız.”

“TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Dördüncü haftada oynanacak Galatasaray Liv Hospital maçı için Polat, “Kendi evimizde ve seyircimiz önünde Galatasaray’ı konuk edeceğiz. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Güçlü rakibimiz karşısında güzel bir basketbol seyrettireceğimize inanıyorum. Galip gelmek için mücadele edeceğiz. Oyuncularımıza inancımız tam” diye konuştu. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.