Torku Konya, galibiyete gidiyor

Torku Konya, galibiyete gidiyor
Yarın deplasmanda Banvit ile karşılaşacak olan ve hazırlıklarını tamamlayan Dev Kartallar, bugün galibiyet için yola çıkacak

Seda Erciş

Ligin 23. haftasında yarın saat 18.00’de deplasmanda Banvit ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar tamamlandı. Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan ve alt sıralardan kurtulan yeşil-beyazlı ekip, Banvit maçını kazanarak üst sıraları zorlamayı hedefleyecek. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde yoğun bir antrenman programı gerçekleştiren Dev Kartallar, teknik ve taktik çalışmalarını bitirdi. Bugün tam kadro Balıkesir’e gidecek olan temsilcimiz orada kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Öte yandan temsilcimiz, puan cetvelinde 10 galibiyet ile dörtlü averaj sonunda 11. sırada bulunuyor. Banvit ise 12 galibiyet, 10 yenilgi ile 6. sırada yer alıyor.

KARTAL, İLK YARIDA BANVİTİ DEVİRDİ

Ligin ilk yarısında yakaladığı galibiyet serisinde Banvit maçını da ekleyen Potanın Kartalları, büyük bir başarıya imza atmıştı. Üst üste dört maçını kazanma başarısı gösteren ve herkesin dikkatini üzerine çeken yeşil-beyazlılar, bu sürede evinde Banvit ile karşılaştı. Ligin güçlü ekiplerinden olan ve Avrupa’da da mücadele eden Banvit ile temsilcimiz ligin 8. haftasında karşı karşıya gelmiş ve sahadan 83-75’lik skorla galip gelmeyi başarmıştı. Yarın Banvit’in sahasında oynanacak olan mücadeleyi Emin Moğulkoç, Ziya Özorhon ve Ahmet Tatlıcı hakem üçlüsü yönetecek.

YOLCU, “BANVİT’İ YENECEK GÜÇTEYİZ”

Torku Konyaspor’un yardımcı antrenörü Murat Yolcu, deplasmanda zorlu bir ekiple karşılaşacaklarını ve bu maça en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti. Yakaladıkları seriyi sürdürmek için takımın elinden geleni yapacağını söyleyen Yolcu, hedeflerinin de üst sıraları zorlamak olduğunu açıkladı. Yolcu, “Ligin güçlü ekiplerinden Banvit ile deplasmanda karşılaşacağız. Rakibimiz Avrupa maçından döndü ve yorgun olacaklar. Bizler de bunun bilincindeyiz ve en iyi şekilde hazırlıklarımızı yaptık. Ligin ilk yarısında yendik deplasmanda da yenebiliriz. Bunu yapabilecek güçteyiz çünkü takımımız tamamen birbirine alıştı. Çok güzel bir ortam var ve bu güzel hava da oyun ve galibiyetlere yansıyor. Banvit maçını da kazanıp galibiyet serimizi dört maça çıkarmak istiyoruz. Bunu başarabilirsek üst sıralara oynayacağız” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.