Torku Konya gözünü kararttı

Torku Konya gözünü kararttı
Ligin ilk büyük maçında Galatasaray ile kendi sahasında oynayacak olan Potanın Kartalları’nda hazırlıklar sürüyor. Başkan Yardımcısı Kerem Öten, evlerinde rakipleri karşısında galip gelmek istediklerini söyledi

Basketbol Erkekler 1. Lig’inin 4. haftasında Galatasaray’ı konuk edecek temsilcimiz Torku Konyaspor’da zorlu maçın hazırlıkları sürüyor. Sezonun ilk büyük maçını Galatasaray Liv Hospital ile kendi sahasında oynayacak olan yeşil-beyazlılar, bu maç için önlemlerini almaya devam ediyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde günde çift antrenman ile çalışmalarını sürdüren Dev Kartallar, galip gelebilmenin planlarını yapıyor. Sezona 2 galibiyet 1 mağlubiyet alarak giren temsilcimiz 5 puan ile 9. sırada yer alıyor. Aynı puanda bulunan sarı-kırmızılar, averajla 7. sırada yer alıyor.

KEREM ÖTEN, “ZORLU RAKİPLERLE KARŞILAŞTIK”

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Kerem Öten, takımın durumunu değerlendirirken oynanacak Galatasaray maçı hakkında da açıklamalarda bulundu. Öten, “Ligin geride kalan haftalarda Trabzonspor, Tofaş ve Pınar Karşıyaka gibi önemli rakiplerle karşılaştık. Bu zorlu maçlardan 2 önemli galibiyet elde ettik. Geçtiğimiz hafta oynadığımız Pınar Karşıyaka maçında da hatalar yüzünden kaybettik. Kazanabileceğimiz maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık tabiki ama verilen mücadeleden son derece memnunuz” dedi.

“TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ”

Sezonun ilk büyük maçını Galatasaray karşısında oynayacaklarını hatırlatan Öten, “Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Rakibimizin gücünün farkındayız fakat bizde zorlu bir takımız ve Konya’da, evimizde oynadığımız tüm maçlara galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Hazırlıklarımız sürüyor. Ümit ediyorum ki sahamızda taraftarımızı mutlu edecek bir sonuçla ayrılırız” diye konuştu.

Öte yandan 3 Kasım Pazartesi günü Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 18.00’da başlayacak.  (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.