Torku Konya kenetlendi

Torku Konya kenetlendi
Potanın Kartalları, Tofaş maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, lige galibiyet ile başlamanın mutluluğunu dile getirirken, cumartesi günü oynanacak ilk iç saha maçı için taraftarlardan destek istedi

Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol takımı, cumartesi günü Tofaş ile oynanacak ilk iç saha maçının hazırlıklarını sürdürdü. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde günde çift antrenman ile Tofaş maçına hazırlanan yeşil-beyazlı ekipte morallerin oldukça yüksek olduğu görüldü. Burak Selen dışında tam kadro çalışan temsilcimiz evinde oynayacağı ilk maçı kazanmayı hedefliyor. Torku Konyaspor yöneticileri, Trabzonspor deplasmanında galip gelen takımı kutlayıp destekte bulundu.

TUNAHAN TURHAN, UMUT DOLU

Torku Konyaspor Basketbol Takımının Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, sezona galibiyet ile başlamanın mutluluğunu dile getirirken, hafta sonunda oynanacak ilk iç saha maçın önemine değindi. Turhan, “Bizim için çok önemli bir galibiyet oldu. Takımın hem puan hem de moral ve motivasyon açısından da sezona iyi başlaması adına önemli bir sonuç aldık. Zorlu deplasmandan alınan bu önemli galibiyet bizleri mutlu etti. Takımın morali gayet iyi durumda şu an. Önümüzde Tofaş maçı var, takımımızda hazırlıklar sürüyor. Yönetim olarak biz de takıma destek olmak için buradayız. Olumsuz hiçbir durum yok, her şey yolunda” diye konuştu.

“Türkiye Kupası maçlarından sonra sezonun iyi geçeceğini umut ediyorduk ve ilk deplasmanda Trabzon karşısında galip geleceğimize inanıyorduk” diyen Turhan, bunu başardıklarını ve sonuçların geçen sezona göre daha iyi olacağına inandıklarını ifade etti.

“TARAFTARLARA ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ”

Taraftarlara çağrıda da bulunan Turhan, “Bu önemli maçta taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. İlk iç saha maçımız ve yeni salonumuz ile birlikte galibiyet almayı hedefliyoruz. Cumartesi günü Konyaspor’un da maçı var. Bu maçın hemen ardından bizim maçımız başlıyor. Oradan çıkan seyircilerin basketbol maçına gelmelerini bekliyoruz. Onların desteklerine ihtiyacımız var” dedi. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.