Torku Konya Maça Hazır

Torku Konya Maça Hazır
Yarın ligin yeni ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyesi’ni ağırlayacak Dev Kartallar’da hazırlıklar tamamlanıyor.

Yarın ligin yeni ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyesi’ni ağırlayacak Dev Kartallar’da hazırlıklar tamamlanıyor. Kulüp 2. Başkanı Targun Polat, alınacak galibiyeti taraftarlara hediye etmek istediklerini söyledi

Spor Toto Basketbol Ligi’nde sezonun yedinci hafta maçına çıkacak Torku Konyaspor’da geri sayım başladı. Yeşil-beyazlılar, yarın saat 16.30’da Selçuklu Spor Salonu’nda ligin yeni ekibi Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyesi’ni konuk edecek. TBF TV’den canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Fatih Arslanoğlu, Altuğ Köselerli, Ali Şakacı hakem üçlüsü yönetecek. Hazırlıklarını bugün tamamlayacak temsilcimiz ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

TORKU KONYA’NIN İSTATİSTİKLERİ

Dev Kartallar, 3 galibiyet, 2 yenilgi ve bir maç eksiği ile puan cetvelinde on birinci sırada yer alıyor. Clay Tucker 17.2 sayı ortalaması ile takımın sayı lideri olurken JR Bremer 6 asist, Sean Williams ise 6.4 ribaund-2.2 blok ortalamaları tutturarak istatistiklerde ön plana çıktı. Rakip potalara 72 sayı bırakan temsilcimiz potasında ise 74.6 sayı görüp, 26.2 ribaund, 18.2 asist, 3.6 blok, 5.2 top çalma ortalamaları ile mücadele etti.

GİRESUN’U TONY CROCKER SIRTLIYOR

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyesi ise ligde oynadığı 5 maçtan 2 galibiyet çıkartırken puan cetvelinde kendisine on üçüncü sırada yer buldu. Giresun temsilcisinde geride kalan 5 maçta Tony Crocker 22.4 sayı, Doron Perkins 8 ribaund ve 4.2 asist, Quinton Hosley ise 0.6 blok ortalamaları ile mücadele etti. Ortalama 77.6 sayı üretirken potasında da 77.6 sayı gören rakip 35.8 ribaund, 15 asist, 2.2 blok, 7.8 top çalma ortalamaları tutturdu.

TARGUN POLAT’IN GALİBİYET İNANCI

Torku Konyaspor Basketbol Kulüp 2. Başkanı Targun Polat, Darüşşafaka Doğuş karşısında alınan mağlubiyeti unutturmak istediklerini ifade etti. Yarın rakipleri olan Yeşilgiresun Belediyesi’ni ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Polat, “Ligde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta güçlü rakibimize karşı kaybettik fakat yarın daha kritik bir sınava çıkacağız. Yeşilgiresun karşısında taraftarlarımızın da desteği ile kazanmak istiyoruz. Tüm Konyalı sporseverleri maça davet ediyoruz. Alınacak galibiyeti onlara hediye etmek istiyoruz” diye konuştu. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.