Torku Konya, Trabzon’a yoğunlaştı

Torku Konya, Trabzon’a yoğunlaştı
Ligin ikinci yarısını sahasında Trabzonspor maçıyla açacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Kulübün İcra Kurulu Başkanı Gökhan Çelik, hedeflere adım adım gideceklerini söyledi

TBL’de ikinci yarı heyecanı sürerken temsilcimiz Torku Konyaspor, iç sahada oynanacak Trabzonspor Medical Park maçına yoğunlaştı. Ligin ilk devresini galibiyetle moralli bir şekilde kapatan yeşil-beyazlılar, pazar günü kendi sahasında ve seyircisi önünde ligin zorlu rakiplerinden birini konuk edecek. Yaklaşık iki haftalık süreci yoğun antrenmanlarla sürdüren Dev Kartallar, ikinci yarıda daha iyi bir performans sergileyerek üst sıralarda yer almayı hedefliyor. Dün Ankara’da Türk Telekom ile özel bir maç oynayan temsilcimiz bugün Konya’ya gelerek çalışmalarını sürdürecek. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde hazırlıklarına devam eden temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmuyor.

ÇELİK, “İYİ SONUÇLAR ALACAĞIZ”

Torku Konyaspor’un İcra Kurulu Başkanı Gökhan Çelik, ilk yarıda sergiledikleri başarılı performansı ikinci yarıda da sürdüreceklerini belirtirken yeni transfer ile takımın güçlendiğini söyledi. Çelik, “Takımın ligin ilk yarısında iyi bir performans sergilediğini gördük. Çok uyum içerisinde çalışan bir takımımız var. Keyif veren bir basketbol izlediğimizi düşünüyorum. Şanssızlıklarla alınan mağlubiyetler var fakat o maçlarda da takımımızın mücadelesi alkışlanacak kadar iyiydi. Şimdi önümüzde ikinci yarı var. Trabzonspor maçıyla ikinci devreyi açıyoruz. Kendi sahamızda ve taraftarlarımızın desteği ile iyi bir sonuç alacağımıza gönülden inanıyoruz” dedi.

ADIM ADIM GİDECEĞİZ

Takımın hedefleri konusunda da açıklamalarda bulunan Gökhan Çelik, adım adım gideceklerini söyledi. Gökhan, “Sezon başından bu yana puan cetvelinde üst sıralarda yer almayı hedefledik. Şimdiki durumumuz da bunu gösteriyor zaten. İkinci yarı alacağımız kritik galibiyetle bizi adım adım zirveye götürecektir. Evimizde galibiyet parolasıyla çıkıyoruz zaten. Deplasmanda da alacağımız galibiyetler bunu belirleyecek” diye konuştu. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.