Torku Konya’da galibiyet hesapları

Torku Konya’da galibiyet hesapları
Deplasmanda kritik Anadolu Efes maçına çıkacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Pota altında eksiği bulunan yeşil-beyazlılarda sürpriz olmadığı taktirde transfer olmayacağı açıklandı

Seda Erciş'in Haberi

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor’da gözler cumartesi günü oynanacak Anadolu Efes maçına çevrildi. Geçtiğimiz hafta Darüşşafaka Doğuş karşısında kötü bir mağlubiyet alan Dev Kartallar, bu mağlubiyet ile beş maçlık galibiyet serisini noktalamıştı. Aldığı kritik galibiyetler ile alt sıralardan kurtulan ve play-off hattına yaklaşan yeşil-beyazlılar, bu şansı iyi değerlendirmek istiyor. Sezon başından bu yana şanssızlıklar ile boğuşan temsilcimiz son olarak Sean Williams’ın da gitmesiyle pota altında eksik kaldı. Ligin bitimine beş hafta kala zorlu bir sürece giren ve üst üste güçlü rakiplerle karşılaşacak olan Potanın Kartalları, en az üç maçı kazanarak play-off’a girmeyi hedefliyor. Bu hafta ise deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak olan temsilcimiz, rakibinin Avrupa maçından yorgunluğunu değerlendirerek mücadeleden galibiyetle ayrılmayı hedefleyecek.

TRANSFER ASKIYA ALINDI!

Geçtiğimiz günlerde yasaklı madde kullandığı belirlenen Amerikalı oyuncu Sean Williams, bir önceki gün takımdan ayrıldı. Gidişinin ardından pota altında ciddi sıkıntılar yaşayan ve Darüşşafaka Doğuş karşısında oyun düzenini bir türlü oturtturamayan yeşil-beyazlı ekip, bu konuda nasıl bir önlem alacağı düşündürüyor. Ligin bitimine son beş hafta kalırken transfer konusunda bir arayışa giren ve istediği sonucu alamayan temsilcimiz bu konudaki transferi askıya almış durumda. Torku Konyaspor kulübü, herhangi bir sürpriz yaşanmadığı takdirde transferin olmayacağını açıkladı.

HAZIRLIKAR SÜRÜYOR

TBL’nin 26. hafta maçında İstanbul deplasmanında 17 galibiyet ile üçüncü sırada bulunan Anadolu Efes’e konuk olacak olan Dev Kartallar, Konya'da hazırlıklarını sürdürüyor. Cumartesi günü zorlu bir karşılaşmaya çıkacak yeşil-beyazlılar, rakibini iyi analiz edip galibiyet planları yapıyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde günde çift antrenman ile hazırlıklarına devam eden temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmuyor.

ERDİREN, “HÜCUM SILAHLARIMIZI KULLANACAĞIZ”

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre Erdiren, Anadolu Efes maçı öncesi değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi; “Fikstür olarak zorlu bir döneme girdik. Geçtiğimiz hafta ligin en iyi savunma yapan takımlardan birine karşı oynadık ve kaybettik. 5 maçlık galibiyet serimiz sonlanmış olabilir ama bundan sonra oynayacağımız maçlardan elde edeceğimiz galibiyetler önemli. Bu hafta sonunda yine zirveyi zorlayan Anadolu Efes ile karşılaşacağız. Onlar da Eskişehir Basket karşısında aldıkları yenilgiyi telafi etmek isteyeceklerdir. Biz de hücum silahlarımızı iyi kullanarak güçlü rakibimiz karşısında galibiyet arayacağız.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.