Torku Konyaspor 114 gün sonra yenildi

Torku Konyaspor 114 gün sonra yenildi
- Ocak ayından bu yana ligde ve kupada çıktığı 19 resmi maçı kaybetmeyen yeşil-beyazlılar, 114 gün sonra mağlup oldu


KONYA (AA) - Ocak ayından bu yana ligde ve kupada çıktığı 19 resmi maçı kaybetmeyen Torku Konyaspor, 114 gün sonra yenildi.

İkinci yarı aldığı başarılı sonuçlarla ligde 3. sırada yer bulan, kupada ise yarı finale çıkan yeşil-beyazlılar, 19 maçta yenilmedi. Bu başarısıyla Avrupa'da yenilmeyen tek takım unvanını alan yeşil-beyazlılar, dün Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaştı. İlk maçta avantajlı bir skor almak için sahaya çıkan Torku Konyaspor, hücumda istediği etkinliği kuramadı ve sahadan 3-0 yenik ayrıldı.

En son mağlubiyetini ligin ilk yarısında 27 Aralık'ta oynadığı Beşiktaş karşısında alan Torku Konyaspor, 114 gün sonra ilk yenilgisini tatmış oldu.


- 114 gün sonra 1'den fazla gol yedi


Yılbaşından bu yana sahaya çıktığı 19 maçın 8'inde sadece birer gol yiyen Torku Konyaspor, 11 maçta da kalesini gole kapattı.

Yeşil-beyazlılar, ocak ayından sonra 19 maçta kalesinde 8 gol gördü.

Kalesinde en son 1'den fazla golü ligin 17. haftasında Beşiktaş karşısında aldığı 4-0'lık skorla alan Konya ekibi, dün Fenerbahçe karşısındaki 3-0'lık yenilgiyle 114 gün sonra 1'den fazla gol yemiş oldu.


- 18 maçlık seri sona erdi


Taraftarının desteğiyle iç sahada iyi bir enerji yakalayan Torku Konyaspor, sezon başından bu yana ligde 12, kupada ise 6 olmak üzere toplamda 18 maçtır sahasında yenilmiyordu.

Fenerbahçe karşısında aldığı yenilgiyle Torku Konyaspor'un, 18 maçlık iç saha yenilmeme serisi de sona erdi. En son 29 Ağustos 2015'te Galatasaray'a 4-1 yenilen yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe mağlubiyetiyle sahasında 2. yenilgisini aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.