Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar:

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar:
"Çaykur Rizespor karşısında aldığımız galibiyet, tarihinde ilk defa Avrupa kupalarında mücadele etme hakkına sahip olduğumuzun habercisi oldu"- "2015-2016 sezonuna Konyaspor olarak akıllarda kalıcı bir şekilde damgamızı vurmak istiyoruz"

KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, Çaykur Rizespor karşısında alınan galibiyetin kulüp tarihinde ilk defa Avrupa kupalarında mücadele etme hakkına sahip olduklarının habercisi olduğunu söyledi.

Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının Çaykur Rizespor maçını kazanmak için sahaya çıktığını ifade etti.

Oyunun başından sonuna kadar iyi mücadele ettiklerini belirten Baydar, "Maçı 3-1 kazanmasını bildik. Çaykur Rizespor karşısında aldığımız galibiyet, tarihinde ilk defa Avrupa kupalarında mücadele etme hakkına sahip olduğumuzun habercisi oldu. Bundan dolayı emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Baydar, henüz sezonun tamamlanmadığını, Ligin bitmesine 4 hafta kaldığını vurgulayarak, "Amacımız kalan maçları en iyi sonuçlarla geçerek sezonu bitirebildiğimiz en yüksek puanla tamamlamak. 2015-2016 sezonuna Konyaspor olarak akıllarda kalıcı bir şekilde damgamızı vurmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.