Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Öten:

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Öten:
"Banvit maçında gösterilen mücadele, takımımızın geri kalan maçları için olumlu sinyaller verdi"

KONYA (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor'un başkan yardımcısı Kerem Öten, Banvit'e 92-90 yenildikleri maçta gösterilen mücadelenin takımın geri kalan maçları için olumlu sinyaller verdiğini söyledi.

Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakayı son dakikaya kadar önde götürdüklerini belirterek, "Son hücumu iyi kullanamadık ve 2 sayıyla maçı kaybettik. Gösterilen mücadele, takımımızın geri kalan maçları için olumlu sinyaller verdi. Yeni transferlerimiz de takımımıza iyi uyum sağladı, ancak maça yine tam kadro çıkamadık. Reynolds ve Plisnic'in sakatlıkları vardı. Onların da takıma dönmesiyle inşallah kalan maçlarımızı kazanırız." diye konuştu.

Ligin 25. haftasında sahalarında Demir İnşaat Büyükçekmece ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kerem Öten, "Demir İnşaat Büyükçekmece maçını kazarak, lige tutunmaya çalışacağız. Bu maçta taraftarımızın da yanımızda olmasını istiyoruz. Onlarla beraber çıkışa geçmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.