Torku Konyaspor potada Tucker ile yollarını ayırdı

Torku Konyaspor potada Tucker ile yollarını ayırdı
Kulüp basın sözcüsü Turhan:- "Tucker'ın özellikle son haftalarda gösterdiği performanstan memnun olmadığımız gibi son oynadığımız Rönesans TED Ankara Kolejliler maçındaki tavrı da bizleri bu noktaya getirdi"


KONYA (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Torku Konyaspor'un kulüp basın sözcüsü Tunahan Turhan, ABD'li basketbolcu Clay Tucker'ın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Tunahan Turhan, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, ligin 20. haftasında Rönesans TED Ankara Kolejliler maçının ardından yönetim kurulunun, başantrenör Aziz Bekir ile görüşme yaptığını belirtti.

Görüşmeler sonunda takım içerisindeki disiplinsiz hareketleri ve performans düşüklüğü sebebiyle Clay Tucker ile yolların ayrıldığını vurgulayan Turhan, şunları kaydetti:

"Tucker'ın özellikle son haftalarda gösterdiği performanstan memnun olmadığımız gibi son oynadığımız Rönesans TED Ankara Kolejliler maçındaki tavrı da bizleri bu noktaya getirdi. Kendisi de böyle zorlu bir dönemde arkadaşlarını yalnız bırakmıştır. Her ne kadar ligin sayı kralı olursa olsun hiçbir zaman Torku Konyaspor'un, kulüp başkanından ve antrenöründen üstünde değildir. Bunu herkes bu şekilde bilmelidir. Tucker, dün oynanan maçta son derece iyi bir mücadele veren, elinden geldiğinin fazlasını sahaya koyan takım arkadaşlarına saygısızlık yapmıştır. Bu nedenle Tucker ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Yönetimimiz en kısa sürede yeni bir transfer yapmak için çalışmalara başlamıştır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.