Torku Konyaspor zirvede

Torku Konyaspor zirvede
Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde 6. hafta geride kalırken temsilcimiz Torku Konyaspor ligin en fazla skor üreten takımı unvanını eline aldı.

TBL’nin flaş ekipleri arasına giren Torku Konyaspor Basket 6 hafta sonunda ligin en fazla sayı üreten takımı oldu. Temsilcimizin yıldız oyuncuları da bireysel istatistiklerde zirvede yer alıyor

 

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde 6. hafta geride kalırken temsilcimiz Torku Konyaspor ligin en fazla skor üreten takımı unvanını eline aldı. Haftayı 89-75’lik TED Ankara Kolejliler galibiyeti ile kapatan yeşil-beyazlılar toplamda rakip potalara 493 sayı bıraktı. Maç başına 82,16 gibi yüksek bir sayı yüzdesi ile mücadele eden temsilcimizi 81,5 (toplam 489) ortalamaya sahip olan Galatasaray Liv Hospital takip ediyor. Geride kalan 6 haftada potasında 517 sayı gören ve 86,16 gibi yüksek bir ortalamaya sahip olan Tofaş ise ligin en fazla sayı yiyen takımı konumunda. 

LİDERLİKLERİNİ KORUDULAR

Öte yandan Torku Konyaspor Basket’te geçen hafta ligin “sayı liderliğini” ele geçiren Troy De Vries yerini korudu. Ankara temsilcisi ile oynadığımız maçta 17 sayı üreten DeVries,  6 maç sonunda 21.5 sayı ortalamasına (toplam 129 sayı) ulaşarak liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. 15 ribaund ile 6. haftanın en çok ribaunt alan oyuncusu olan Sean Williams ise, "ribaund liderliğinde" 10.17 ortalama ile üçüncü sırada yer alırken 2.50 blok ortalaması ile bu kategorinin lideri olarak yoluna devam ediyor. Verimlilik puanı hesaplamasına bakıldığında ise 22 ortalama tutturan Williams birinci sırada yer alırken,  DeVries ise 20.67'lik puanı ile haftayı üçüncü sırada tamamladı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.