"Torku Konyaspor'a Avrupa'da başarılar diliyoruz"

"Torku Konyaspor'a Avrupa'da başarılar diliyoruz"
- Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek:- "Doğrudan Avrupa kupasına katılma başarısını yakalamak, bugüne kadar şampiyon olan takımların dışında hiçbir kulübün başaramadığı bir seviyeydi"

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara doğrudan katılmayı garantileyen Torku Konyaspor'a başarı diledi.

Yaptığı yazılı açıklamada takımı tebrik eden Akyürek, Konya'nın yıllardır hedefi olan Avrupa'ya Konyaspor sayesinde kavuştuğunu belirterek şunları kaydetti:

"Doğrudan Avrupa kupasına katılma başarısını yakalamak, bugüne kadar şampiyon olan takımların dışında hiçbir kulübün başaramadığı bir seviyeydi. Torku Konyaspor'a Avrupa'da başarılar diliyoruz. Şimdi Konyalılar olarak bize düşen, bundan sonraki süreçte Konyaspor'u daha fazla desteklemek, kombinelerimizi, lisanslı Konyaspor ürünlerini almaktır. Kulübümüzü bütçe olarak daha fazla güçlendirmemiz gerekiyor."

Başkan Akyürek, gelecek yıllar için de sürdürülebilir bir başarı ve güçlü geleceğe yönelik spor altyapısını mutlaka oluşturmak gerektiğini vurgulayarak "Büyük bir şehir olan Konya'ya, Avrupa takımı Konyaspor yakışır. Bu başarı bizleri çok sevindirdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.