Torku Konyasporlu Williams'a bir maç ceza

Torku Konyasporlu Williams'a bir maç ceza
TBF Disiplin Kurulu, Torku Konyaspor-Fenerbahçe maçında kendisine verilen beşinci faul kararının ardından kenara gelirken tribüne doğru uygunsuz el hareketi yapan Williams'ı bir maç müsabakalardan men ve 10 bin lira para cezasına çarptırdı


İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor'un ABD'li oyuncusu Sean Christopher Williams'a bir maç men ve 10 bin lira para cezası verdi.

TBF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Spor Toto Basketbol Ligi'nde oynanan Torku Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında kendisine verilen beşinci faul kararının ardından kenara gelirken tribüne doğru uygunsuz el hareketi yapan Williams'a, bir maç müsabakalardan men ve 10 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

Kurul, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray müsabakasında, İl Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda alınan karara uyulmaması sebebiyle sarı-lacivertli kulübü 3 bin lira para cezasına çarptırdı.

Öte yandan çeşitli sebepler nedeniyle Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü'ne 2 bin 500 lira, TED Ankara Kolejliler Kulübü'ne ise bin lira para cezası uygulandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.