Torku’da tempo arttı

Torku’da tempo arttı
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor Basket, 5-7 Ekim’de oynanacak Türkiye Kupası maçlarına kadar eksiklerini gidermek amacında. Temsilcimizde kombineler de satışa çıktı

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden Torku Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde oyuncuların hırslı ve isteki mücadeleleri yüzleri güldürüyor. Antrenmanlarda hücum ve defanstaki setler üzerine çalışmalar gerçekleştiren temsilcimizde deneyimli çalıştırıcı Aziz Bekir, oyuncularını özellikle hücuma daha hızlı çıkmaları ve savunma pozisyonunda da rakibe alanları daraltmalarını istiyor. 5-7 Ekim’de Eskişehir’de oynayacağı Türkiye Kupası maçlarına kadar tam olarak hazır olmak isteyen temsilcimiz ayrıca Salı günü Ankara’da Türk Telekom ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Lig hazırlıklarının güzel bir atmosferde devam ettiğini belirten yeşil-beyazlı ekibin oyuncuları, “Şuan için her şey yolunda. Takımda güzel bir arkadaşlık ortamı kuruldu. Herkes birbirine yardımcı oluyor. Bu hava bizim başarıya giden yolda en önemli kozumuz olacak” diyorlar.

YÖNETİMDEN KOMBİNE ÇAĞRISI

Yeşil-beyazlı ekipte kombine biletler dün itibariyle Canerkek Zafer Şubesi, Doğan Çanta şubeleri ve Mybilet aracılığıyla satışa çıkarılırken, yöneticiler tüm Konya’dan destek bekliyor. Kulüp Başkan Yardımcısı Kerem Öten, “Torku Konyaspor Basket olarak yer aldığımız 1. Lig’e her yönüyle renk katmak arzusundayız. İyi bir ekip oluşturduk ve lig hazırlıklarımızı da sıkı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Zor bir sezon olacak. Tüm rakiplerimiz güçlerine güç kattı. Biz de iyi bir ekip kurduğumuza inanıyoruz. Bu noktada taraftardan da destek beklentimiz var. 50 ve 75 TL’den satıya çıkan kombinelerin tamamen tükeneceğine inanıyoruz. Konya bu sezon da takımın yanında olacaktır” diye konuştu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.