Torrent: Konyaspor'a saygı göstererek sahaya çıkacağız

Torrent: Konyaspor'a saygı göstererek sahaya çıkacağız
Konyaspor’un oyununu beğendim. Oyunları beni etkiledi. 5-1 kaybettiler. Oyuna baktığımız zaman tam tersi skor olması gereken bir maçtı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında cumartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken Teknik Direktör Domenec Torrent, karşılaşmayla ilgil değerlendirmelerde bulundu:

Torrent şu ifadeleri kullandı:

“Kimse bir maçta nasıl sonuç olacağını bilemez ama, armamızdaki dört yıldızın bir anlamı var. Kazanmak için sahaya çıkan bir takımız. Konyaspor’un oyununu beğendim. Oyunları beni etkiledi. İkinci sırada olmaları rastlantı değil. Özellikle taktiksel ve pozisyon açısından çok iyi oynadıklarını düşünüyorum. Kaleden çıkma kısmında da çok iyiler. Hızlı bir şekilde fırsat yaratıyorlar. Kendine güvenen bir takımları var. İzlediğim bir maçları vardı. 5-1 kaybettiler. Oyuna baktığımız zaman tam tersi skor olması gereken bir maçtı. İlk yarıda rakiplerine göre çok daha fazla pozisyon yakaladılar. 2-3 tane golü iptal edildi ilk yarıda. Özellikle ilk yarıda futbol açısından baktığımızda açıklanamaz bir durum olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla bu takıma saygı göstererek sahaya çıkacağız. Galatasaray sahaya her çıktığında o maçı kazanmak için çıkar. Önceliğimiz bu.”

Torrent: Konyaspor'a saygı göstererek sahaya çıkacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.