Tozoğlu’ndan boykot çağrısına eleştiri

Tozoğlu’ndan boykot çağrısına eleştiri
İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransa'ya boykot çağrısını eleştirdi.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransa'ya boykot çağrısını eleştirdi. Başkan Tozoğlu, "ülkemizi idare edenlerin artık bir an önce beylik cümleleri bırakıp insanımızın gerçeklerine odaklanması şarttır" dedi. "Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı'na, Fransa Cumhurbaşkanına, Hollandalı vekile karşı oldukça yüksek tonda cümleler kuruyor" diyen Başkan Tozoğlu, "Hele ki yaptırım resti çeken ABD Başkanına "Sen kiminle dans ediyorsun?" diyor. İlk duyduğumuzda hepimizi memnun eden cümleler olsa da Rahip Brunson krizi, S 400 meselesi, mektup fecaati gibi olayları hatırlayınca maalesef ki bu cümlelerin sadece sözden ibaret olduğunu görüyoruz. Öyle ki ABD ve diğer dünya devletlerine karşı etkili bir duruş göstermek için sağlam bir ekonomi, güçlü bir hukuk sistemine ihtiyaç vardır. ABD ile gerilim belirtisi bile ABD dolarını bir anda 8 TL'nin üzerine çıkarıverdi. Daha nereye kadar yükselir bilinmez. Ancak gidişatın hayırlı olmadığı kesindir. Bu tablo millet vicdanını yaralamaktadır. Bu nedenle ülkemizi idare edenlerin artık bir an önce beylik cümleleri bırakıp insanımızın gerçeklerine odaklanması şarttır. Aksi halde bunun maliyeti çok yüksek olacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.