‘Trabzon lobiciliği’ çok sırıttı!

‘Trabzon lobiciliği’ çok sırıttı!
Aleni şekilde “Trabzon” lobiciliği yapmak adına karşılaşmanın hakem Atilla Karaoğlan’a vururken bilerek veya bilmeden dolaylı olarak Konyaspor’un haklı galibiyetine gölge düşürmeye çalışan gazetelerin yanlı tutumu çok sırıttı

 

Konyaspor’un Trabzonspor’u 4-3 yendiği mücadele sonrası Trabzonspor’un şampiyonluğu kaybetmesi Sabah grubunda rahatsızlığa yol açtı. Aleni şekilde “Trabzonspor” lobiciliği yapmak adına karşılaşmanın hakem Atilla Karaoğlan’ı eleştirirken dolaylı olarak Konyaspor’un haklı galibiyetine gölge düşüren gazetelere tepki geldi.

KONYASPOR YENEMESEYDİ DE

ŞAMPİYON OLMAYACAKTI

Medipol Başakşehir’in Kayserispor’u 1-0 yenmesi sonrası Trabzonspor’un Konyaspor’u yense bilede şampiyon olmayacağından haberi olmayan gazeteler karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan’a ağır sözlerle yüklenirken dolaylı olarak Konyaspor’un haklı galibiyetine gölge düşürmeye çalıştı.

DEĞİLSE SHENGELİA’NI DEĞİL, SÖRLOTH’UN Kİ PENALTI DEĞİL

Levan Shengelia’nın düşürülmesiyle kazanılan penaltının penaltı olmadığını savunarak net penaltıyı görmeyen gazeteler asıl tartışılması gereken penaltı kararının Anicic’le Sörloth arasındaki Konyaspor’un aleyhine verilen penaltı olduğunu görmezden geldi.

‘TRABZONSPOR’UN BECERİKSİZLİĞİ’

Trabzonspor açısından varsa kaçan şampiyonluğunun pandemi sonrasındaki aldığı başarısız sonuçlardan kaynaklandığını bu noktada spor camiasının hemfikir olmasına rağmen, işi Konyaspor maçına bağlayan gazetelerin yanlı tutumu çok sırıttı. Ana sayfasında Başakşehir’in şampiyonluğuna geniş yer ayıran ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajına yer veren Sabah’ın, iç sayfasıyla çelişmesi ya da çelişmek zorunda kalması dikkatlerden kaçmadı.

ÇİMŞİR, ‘BU İŞİ ÇOK FAZLA BECEREMEDİM’ DEMİŞTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Denizlispor mağlubiyeti sonrası, “Oyuncuyu suçlayacak durumda değilim. Bir hata varsa bu benimle alakalıdır. Demek ki bu işi çok fazla beceremedim. Sıkıntılar yaşadım. Bununla ilgili başka bir şey söylemeyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.Diğer gazeteler ise manşetlerinde Başakşehir’im 6. şampiyon olarak tarihe geçmesini, ön plana çıkardı.

trabzonspor-1.jpg

trabzonspor-2.jpg

trabzonspor-3.jpg

trabzonspor-4.jpg

trabzonspor-5.jpg

trabzonspor-6.jpgtrabzonspor-7.jpgtrabzonspor-8.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.