Trabzonspor, Ersun Yanal'la Ön Görüşme Yaptı İddiası

Trabzonspor, Ersun Yanal'la Ön Görüşme Yaptı İddiası
Karadeniz Gazetesi, Halilhodzic'i göndermek isteyen bordo-mavili yönetimin Ersun Yanal'ı listesine aldığını yazdı.

Spor Toto Süper Lig’de dün deplasmanda Kardemir Karabükspor’a 3-0 yenilen Trabzonspor’da eleştiri okları Vahid Halilhodzic'e çevrilirken bordo-mavili yönetim, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal'la görüştü.

YOLLAR AYRILABİLİR

Karadeniz gazetesinin haberine göre; Halilhodzic'i göndermek isteyen yönetim Mustafa Denizli ve Ersun Yanal'ı listesine aldı. Ligde üst üste alınan sonuçlar Trabzonspor yönetimi ile teknik patron Halilhodzic’in yollarını ayırması noktasına getirdi.

YANAL'LA GÖRÜŞÜLDÜ İDDİASI

Bordo-Mavili yönetimin takımı ayağa kaldıracak ve taraftarları mutlu edecek sonuçlara imza atacak iki isim üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Yönetimin sezon başında Fenerbahçe ile yollarını ayıran Ersun Yanal ismi üzerinde durduğu belirtiliyor. Ersun Yanal ile Trabzonspor yönetiminin ön görüşme gerçekleştirdiği de gelen haberler arasında.

YANAL OLMAZSA DENİZLİ

Halilhodzic ile yolların ayrılmasının ardından tekrar Ersun Yanal ile temasa geçecek olan yönetimin olası bir pürüz çıkması durumunda rotasını Mustafa Denizli’ye çevireceği ve deneyimli teknik adamı takımın başına geçireceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.